1
SMEDrieben
Images not shown in Xoops 2.4.0
  • 2009/10/30 6:22

  • SMEDrieben

  • Not too shy to talk

  • Posts: 173

  • Since: 2009/6/17


After upgrading to XOOPS 2.4.0. (from 2.3.3.), images that are given by xoops-codes ([img]) are not shown.

I had the same problem in XOOPS 2.3: then I found a solution at a forum (adding a line in image.php):

error_reporting(0); // this is added above the following line
$xoopsOption['nocommon'] = 1;


In 2.4.0 this solution doesn't work. How can I solve this problem ?

Thanks !

SMEDrieben

2
Anonymous
Re: Images not shown in Xoops 2.4.0
  • 2009/10/30 10:56

  • Anonymous

  • Posts: 0

  • Since:


trabis fixed image.php in svn by adding:

include_once XOOPS_ROOT_PATH . '/class/xoopsload.php';
include_once XOOPS_ROOT_PATH . '/class/preload.php';

after:

include XOOPS_ROOT_PATH . '/include/functions.php'; ( line:37 )

Try it may be fix your problem

3
SMEDrieben
Re: Images not shown in Xoops 2.4.0
  • 2009/10/30 15:31

  • SMEDrieben

  • Not too shy to talk

  • Posts: 173

  • Since: 2009/6/17


Thanks ! It works fine !

SME Drieben

4
Anonymous
Re: Images not shown in Xoops 2.4.0
  • 2009/12/8 23:34

  • Anonymous

  • Posts: 0

  • Since:


I think this bug back in 2.4.2

https://xoops.org/image.php?id=10


5
trabis
Re: Images not shown in Xoops 2.4.0
  • 2009/12/9 0:13

  • trabis

  • Core Developer

  • Posts: 2269

  • Since: 2006/9/1 1


Quote:
Mowaffaq wrote: I think this bug back in 2.4.2https://xoops.org/image.php?id=10
It happens on php 5.3. Open image.php and use this on line 22:
if (version_compare(PHP_VERSION'5.3.0''<')) {
    
set_magic_quotes_runtime(0);
}

6
bleuscyther
Re: Images not shown in Xoops 2.4.0
  • 2009/12/9 14:52

  • bleuscyther

  • Just popping in

  • Posts: 8

  • Since: 2009/6/17


Mark it as solved

7
Anonymous
Re: Images not shown in Xoops 2.4.0
  • 2009/12/9 21:14

  • Anonymous

  • Posts: 0

  • Since:


not fixed

8
trabis
Re: Images not shown in Xoops 2.4.0
  • 2009/12/9 22:35

  • trabis

  • Core Developer

  • Posts: 2269

  • Since: 2006/9/1 1


Quote:

Mowaffaq wrote:
not fixed


Are you sure?

https://xoops.org/image.php?id=10

Is this a database image?

9
jcweb
Re: Images not shown in Xoops 2.4.0
  • 2010/3/20 14:48

  • jcweb

  • Quite a regular

  • Posts: 253

  • Since: 2005/4/25


Hi friends

Sorry i must reopen this thread, but it seems it works not in all modules. I try it in the news module, no problem. I try it in the alfreds dh-info module, here we have still the problem. Some user told me in the dh-info modules a html image like < img scr ... will also not work. We have the problems in XOOPS 2.4.3 and 2.4.4. I reload the image.php and two other files in the folders include und class but i would not solve the problem.

Any suggestion?
Greets Andy

10
jcweb
Re: Images not shown in Xoops 2.4.0
  • 2010/3/22 7:12

  • jcweb

  • Quite a regular

  • Posts: 253

  • Since: 2005/4/25


Hello friends

I give a reply to my post, i found something out. First, existing bbcode img or url tags works, if you edit an article, the bbcode shows the tags and it will not work. The html tags works, the one user i see first that it did not work, use img scr and not img src - but i see in one version there was a bug in point of that, its fixed now in newer version, i see an entry in tracker on sourceforge.

xoops 2.4.3 and 2.4.4
php 5.2.x

Greets Andy


Login

Who's Online

94 user(s) are online (71 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 94


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Apr 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits