11
maxxy
Re: 2.2.6 -> 2.3rc3 lost blocks
  • 2008/9/21 9:25

  • maxxy

  • Quite a regular

  • Posts: 286

  • Since: 2007/6/11


thanks marco

- sorry my mistake..i actually use rc3 not rc2 (edited my post)and i can confirmed my custom block that i created in 2.26 are gone after upgrading to 2.3 rc3..will make another test later...
- thanks...the readme.txt file in the upgrade folder should be updated

12
maxxy
Re: 2.2.6 -> 2.3rc3 lost blocks
  • 2008/9/21 9:37

  • maxxy

  • Quite a regular

  • Posts: 286

  • Since: 2007/6/11


Quote:

phppp wrote:
There was some problematic logic in XOOPS core.
Fixed in SVN


thanks ...

13
Marco
Re: 2.2.6 -> 2.3rc3 lost blocks
  • 2008/9/21 9:37

  • Marco

  • Home away from home

  • Posts: 1256

  • Since: 2004/3/15


Quote:

maxxy wrote:
thanks marco

- sorry my mistake..i actually use rc3 not rc2 (edited my post)and i can confirmed my custom block that i created in 2.26 are gone after upgrading to 2.3 rc3..will make another test later...

k, DJ fixed the issue
Quote:

- thanks...the readme .txt file in the upgrade folder should be updated

yep, already noticed, but nice to remind,thx
Do synergy or die.

14
wilden
Re: 2.2.6 -> 2.3rc3 lost blocks
  • 2008/9/23 8:04

  • wilden

  • Just popping in

  • Posts: 16

  • Since: 2005/2/21


Hi,

I returned to try the upgrade from version 2.2 to 2.3 final. the newblocks table is empty, no blocks. updating modules are re-generate properly, but the custom blocks have been lost.

Regards
Wilden

15
maxxy
Re: 2.2.6 -> 2.3rc3 lost blocks
  • 2008/9/23 10:27

  • maxxy

  • Quite a regular

  • Posts: 286

  • Since: 2007/6/11


Hi wilden,

i made a clean 2.26 installation and activated some module blocks and custom block..then upgrade successfully to XOOPS 2.3 final

all my blocks: modules blocks and custom block are there

i just notice that this block admin in 2.3 is a little bit different..
do you see this in your block admin ?

Resized Image

the custom block is there

are you sure you are using 2.26 ?

16
wilden
Re: 2.2.6 -> 2.3rc3 lost blocks
  • 2008/9/23 11:06

  • wilden

  • Just popping in

  • Posts: 16

  • Since: 2005/2/21


Hi Maxxy,

if I changed the filter to "all types" and did not appear. I'm confused and I do not know what the problem is. possibly from a clean installation does not occur this problem, but from a version works for some time, could happen

I'm doing tests to update www.esxoops.com and have installed the version 2.26 of XOOPS.

I have no problem to re-create the blocks, but it could possibly happen to more people taking the version 2.2.x with many custom blocks.

PS: Sorry for my English, but maybe the google translator is not very good

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

65 user(s) are online (27 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 65


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: May 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits