xoops forums

Cozzie

Not too shy to talk
Posted on: 2007/8/2 10:29
Cozzie
Cozzie (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 133
Since: 2007/7/13
#1

Newbb not showing subforum posts on index page

My Newbb forum is set up with several forums having sub forums. On the index page of newbb, any forum with subforums is shown as having 0 posts and 0 topics.

If you click on the forum you will see the list of sub forums and it correctly displays the number of posts & topics in each but not many users will bother to click through to the sub forum menu when the main forum is showing 0 posts.

All forums that do not contain sub forums display the No. of posts/topics correctly.

Can anyone figure the reason for this?

Thanks!

christian

Just can't stay away
Posted on: 2007/8/2 11:08
christian
christian (Show more)
Just can't stay away
Posts: 401
Since: 2002/2/24
#2

Re: Newbb not showing subforum posts on index page

Hi,

You have a option in preferences settings : Display Mode of subforums on index page.

Cozzie

Not too shy to talk
Posted on: 2007/8/2 12:51
Cozzie
Cozzie (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 133
Since: 2007/7/13
#3

Re: Newbb not showing subforum posts on index page

Thanks Christian!

I've tried the 3 display modes but the main forum still shows 0 topics & 0 posts.

If its on expand mode you can see the sub forums do actually have entries but the main forum is still showing no entries and it looks bad.

I tried a synchronisation to see is that could help and it returned this message:

"Get error 134 from table handler"

Is this related?

Thanks!

Cozzie

Not too shy to talk
Posted on: 2007/8/6 9:42
Cozzie
Cozzie (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 133
Since: 2007/7/13
#4

Re: Newbb showing 0 posts for subforums

Anybody??

Any ideas??

Cozzie

Not too shy to talk
Posted on: 2007/8/16 8:14
Cozzie
Cozzie (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 133
Since: 2007/7/13
#5

Re: Bump: can anyone help me on this newbb problem?

One more bump to see if anyone out their knows the answer.

I can't solve it all - why are forums that have sub forums showing 0 posts & 0 topics when in fact the sub foums have lots of topics??? Its driving me crazy!!!

No idea if its related but a synchronisation gives "error 134 from table handler" and the index admin pages tells me:

Xoops Poll Module: Not available
ImageMagicK: Not available
NetPBM: Not available
GD1 library: Not available
GD2 library: Autodetected:


Any suggestions really welcome, thanks!

christian

Just can't stay away
Posted on: 2007/8/16 8:17
christian
christian (Show more)
Just can't stay away
Posts: 401
Since: 2002/2/24
#6

Re: Bump: can anyone help me on this newbb problem?

Which version of Xoops, which version of Newbb(CBB) ?

Cozzie

Not too shy to talk
Posted on: 2007/8/16 8:40
Cozzie
Cozzie (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 133
Since: 2007/7/13
#7

Re: Bump: can anyone help me on this newbb problem?

Xoops 2.0.16 & Forum 3.08.

By the way I've checked via phpmyadmin and the table bb_forum table also has 0 posts 0 topics for the parent forum

iHackCode

Module Developer
Posted on: 2007/8/16 11:45
iHackCode
iHackCode (Show more)
Module Developer
Posts: 1036
Since: 2004/6/29
#8

Re: Bump: can anyone help me on this newbb problem?

i think CBB does not add the number of items in the subforum to the number of posts that it lists for the parent forum.
CBB / LatestNews / Publisher / XM-Spotlight

(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

Cozzie

Not too shy to talk
Posted on: 2007/8/16 12:07
Cozzie
Cozzie (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 133
Since: 2007/7/13
#9

Re: Bump: can anyone help me on this newbb problem?

Ahh, I think you're right!!

Is there any way of changing the code so that it would??

iHackCode

Module Developer
Posted on: 2007/8/16 13:19
iHackCode
iHackCode (Show more)
Module Developer
Posts: 1036
Since: 2004/6/29
#10

Re: Bump: can anyone help me on this newbb problem?

if i knew how i would, but i think the file is newbb/class/forum.php
CBB / LatestNews / Publisher / XM-Spotlight

(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧