1
bikeman
xdirectory stopped working
  • 2005/6/5 11:07

  • bikeman

  • Just popping in

  • Posts: 30

  • Since: 2005/5/24


My xdirectory module now generates an error when visitors try to submit listings. The error flashes up so quickly I can't see exactly what is wrong so if you can help please try it yourself at aylesburyonline.lamtha2.co.uk

It seems a bit strange that something that was previously working has now stopped but to be honest as a newb to XOOPS I am finding that this is par for the course - I have had no end of problems with this application working one minute and then needing to be reinstalled.

2
Anonymous
Re: xdirectory stopped working
  • 2005/6/5 11:20

  • Anonymous

  • Posts: 0

  • Since:


Hi,

I think your problem with XOOPS_PATH_URL in mainfile.php, you are using 2 domains for same xoops

3
bikeman
Re: xdirectory stopped working
  • 2005/6/5 16:42

  • bikeman

  • Just popping in

  • Posts: 30

  • Since: 2005/5/24


It looks fine to me, one is a physical path and the other is a virtual path.

Also how did you manage to look at my mainfile.php? Isn't that a security risk?

4
Anonymous
Re: xdirectory stopped working
  • 2005/6/5 17:46

  • Anonymous

  • Posts: 0

  • Since:


Hi bikeman

I'm white hacker .. it's too simple to know you are using 2 domain, some links with www.aylesburyonline.lamtha2.co.uk and another with www.lamtha2.com/aylesburyonline/


5
bikeman
Re: xdirectory stopped working
  • 2005/6/13 18:03

  • bikeman

  • Just popping in

  • Posts: 30

  • Since: 2005/5/24


mmmm whiet hacker indeed..

I am afraid you are wrong, one of the url's merely forwards to the other.

Login

Who's Online

219 user(s) are online (44 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 219


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Mar 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits