1
bassyard
no smilies or buttonlinks available when posting after redesign
  • 2005/5/21 17:24

  • bassyard

  • Not too shy to talk

  • Posts: 157

  • Since: 2003/10/5


Hi,

I just did a total redesign of our site,but it seems that I did something wrong: when somebody wants to add a smilie/ image/link/email/... in a post nothing happens.
check it here: www.pressurelab.com

I must have deleted something but as far as I can remember, I only changed the style.css and a few layouts...

plz help me out here

2
bassyard
Re: no smilies or buttonlinks available when posting after redesign
  • 2005/5/23 13:49

  • bassyard

  • Not too shy to talk

  • Posts: 157

  • Since: 2003/10/5


Is there somebody who can help me?

3
rowdie
Re: no smilies or buttonlinks available when posting after redesign
  • 2005/5/23 14:09

  • rowdie

  • Just can't stay away

  • Posts: 846

  • Since: 2004/7/21


Just guessing here, but are you still adding the xoops.js file to your theme.html? After the xoops_module_header:

<{$xoops_module_header}>
<
script type="text/javascript">
<!--
<{
$xoops_js}>
//-->
</script>

4
bassyard
Re: no smilies or buttonlinks available when posting after redesign
  • 2005/5/23 18:36

  • bassyard

  • Not too shy to talk

  • Posts: 157

  • Since: 2003/10/5


that was the problem dunno why I deleted it

anywayz thanx rowdie!

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

52 user(s) are online (30 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 52


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jun 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits