71
indream
where is this hack (http://www.xoops.net.br/ativacao.php)
  • 2005/4/20 17:45

  • indream

  • Not too shy to talk

  • Posts: 170

  • Since: 2004/9/21


where is this hack ?

http://www.xoops.net.br/ativacao.php

thanks.



72
indream
Re: how i remove modules/blabla directory for google ?
  • 2005/4/12 14:33

  • indream

  • Not too shy to talk

  • Posts: 170

  • Since: 2004/9/21


but i make this google or any search engine bots not listed or cached my website

because
robots.txt'
disallow command is "not list this directory and content"

how this right ?



73
indream
Re: how i remove modules/blabla directory for google ?
  • 2005/4/12 14:27

  • indream

  • Not too shy to talk

  • Posts: 170

  • Since: 2004/9/21


but i make this google or any search engine bots not listed or cached my website

because
robots.txt'
disallow command is "not list this directory and content"

how this right ?



74
indream
how i remove modules/blabla directory for google ?
  • 2005/4/12 13:39

  • indream

  • Not too shy to talk

  • Posts: 170

  • Since: 2004/9/21


hi

how i remove modules/news or modules/xoopspool directory for google ?


i think
mywebsite.com google pagerank "5"

but

mywebsite.com/modules/news google pagerank "0"

sample:

mywebsite.com/index.php' keywords
(high hit for google search for pagerank (5))


mywebsite.com/modules/news/index.php' keywords
(low hit for google search for pagerank (0) :( )



75
indream
Re: general setting > mail setup not work :(
  • 2005/4/11 13:06

  • indream

  • Not too shy to talk

  • Posts: 170

  • Since: 2004/9/21


hops
i am use a multibyte for turkish lang and usernames

Preferences Main »» User Info Settings >> Select the level of strictness for username filtering
LiGHT (recommended for multy-bytes chars)

where is problem :(



76
indream
Re: general setting > mail setup not work :(
  • 2005/4/10 16:14

  • indream

  • Not too shy to talk

  • Posts: 170

  • Since: 2004/9/21


when i enter

"general setting > mail setting."

and

"general options > send email all user"

and waiting opened a empty page.

i am open a php debug for wieving problem.
and i see this message

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\web\home\vhosts\mydomain.com\httpdocs\kernel\object.php on line 147

and this object.php' 147. line

147 : $this->vars[$key] = array('value' => $value, 'required' => $required, 'data_type' => $data_type, 'maxlength' => $maxlength, 'changed' => false, 'options' => $options);

where is the problem and how i make corrected this ?



77
indream
help for xoops mail sistem.
  • 2005/4/8 16:13

  • indream

  • Not too shy to talk

  • Posts: 170

  • Since: 2004/9/21


hi i am use a
xoops 2.9.2
in winnt server and 9000 over registered users :(

when i enter

"general setting > mail setting."

and

"general options > send email all user"

and waiting opened a empty page.

i am open a php debug for wieving problem.
and i see this message

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\web\home\vhosts\mydomain.com\httpdocs\kernel\object.php on line 147

and this object.php' 147. line

147 : $this->vars[$key] = array('value' => $value, 'required' => $required, 'data_type' => $data_type, 'maxlength' => $maxlength, 'changed' => false, 'options' => $options);

where is the problem and how i make corrected this ?

thanks.



78
indream
Re: Hide email from spiders/spam
  • 2005/4/8 13:18

  • indream

  • Not too shy to talk

  • Posts: 170

  • Since: 2004/9/21


:) thanks for sharring

and

$xoopsTpl->assign('lang_icq', _US_ICQ);
if (is_object($xoopsUser)){
$xoopsTpl->assign('user_icq', $thisUser->getVar('user_icq'));
} else {
$xoopsTpl->assign('user_icq', ' ?');
}

$xoopsTpl->assign('lang_aim', _US_AIM);
if (is_object($xoopsUser)){
$xoopsTpl->assign('user_aim', $thisUser->getVar('user_aim'));
} else {
$xoopsTpl->assign('user_aim', ' ?');
}

$xoopsTpl->assign('lang_yim', _US_YIM);
if (is_object($xoopsUser)){
$xoopsTpl->assign('user_yim', $thisUser->getVar('user_yim'));
} else {
$xoopsTpl->assign('user_yim', ' ?');
}

$xoopsTpl->assign('lang_msnm', _US_MSNM);
if (is_object($xoopsUser)){
$xoopsTpl->assign('user_msnm', $thisUser->getVar('user_msnm'));
} else {
$xoopsTpl->assign('user_msnm', ' ?');
}


and pm

(_SENDPMTO,$thisUser->getVar('uname'))."\" /></a>");
} else {
$xoopsTpl->assign('user_pmlink','&nbsp;?');



79
indream
Re: general setting > mail setup not work :(
  • 2005/4/7 15:24

  • indream

  • Not too shy to talk

  • Posts: 170

  • Since: 2004/9/21


of



80
indream
Re: general setting > mail setup not work :(
  • 2005/4/7 14:53

  • indream

  • Not too shy to talk

  • Posts: 170

  • Since: 2004/9/21


huu ?
i need a send e-mail my users but XOOPS can not sending mail...

i need help




TopTop
« 1 ... 5 6 7 (8) 9 10 11 ... 14 »



Login

Who's Online

108 user(s) are online (83 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 108


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: May 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits