71
bjbtexas
Re: Left column missing...reinstalled...still disappears!!!
  • 2004/8/9 14:53

  • bjbtexas

  • Not too shy to talk

  • Posts: 106

  • Since: 2004/7/3 2


Have you found any cure yet?



72
bjbtexas
Issue w/ Visable Blocks disappearing in Control Panel
  • 2004/8/9 13:16

  • bjbtexas

  • Not too shy to talk

  • Posts: 106

  • Since: 2004/7/3 2


When the blocks disappear in the control panel, all the columns are gone as well. I found someone having a simular issue, but we haven't found anything other than a temporary solution.

https://xoops.org/modules/newbb/viewto ... hp?topic_id=23127&forum=1

We both can get the blocks to come back temporarily by unistalling any module. Is this a bad install? a pemissions issue? A core compatibility issue with the modules? Are all modules safe on 2.0.7?

mysite: www.advenquest.com/index.php

Apache version 1.3.31 (Unix)
MySQL version 4.0.20-standard
PHP version 4.3.8
PHP info Click to view
Kernel version 2.4.20-021stab022.1.777-enterprise
Cpanel version 9.4.1-RELEASE-64
Browser Browser: IE version 6.0.2800

Thanks for any help.

Is it possible a (122) disk quota error could cause this to happen?



73
bjbtexas
Re: Left column missing...reinstalled...still disappears!!!
  • 2004/8/8 16:56

  • bjbtexas

  • Not too shy to talk

  • Posts: 106

  • Since: 2004/7/3 2


I just uninstalled a random module then re-installed it and my columns are back for now.???



74
bjbtexas
Re: Left column missing...reinstalled...still disappears!!!
  • 2004/8/8 16:48

  • bjbtexas

  • Not too shy to talk

  • Posts: 106

  • Since: 2004/7/3 2


Just broke a rib laughing, so hard.

That's exactly what I see. The difference is my default module to start is "none". I am using the blocks to build my top page. I didn't like the idea of redirecting for SEO reasons.

Are you using XOOPS 2.0.7 core?



75
bjbtexas
Re: Left column missing...reinstalled...still disappears!!!
  • 2004/8/8 16:24

  • bjbtexas

  • Not too shy to talk

  • Posts: 106

  • Since: 2004/7/3 2


Thanks, 7dana did a custom theme for me and I did the header graphic and logo.

Yes, center, but only on the top page, left and right on all pages. I can navagate to the news, xDirectory and contact modules via the navigation bar at the top.



76
bjbtexas
Re: Left column missing...reinstalled...still disappears!!!
  • 2004/8/8 16:02

  • bjbtexas

  • Not too shy to talk

  • Posts: 106

  • Since: 2004/7/3 2


I am having a simular issue, but all my blocks disappear.

http://www.advenquest.com/index.php

I can still get to the control panel home via the url, but when I get in the blocks administration menu everything is gone - all default and custom blocks are gone for every group.

I just installed XOOPS 2.0.7 and started having the problem after working several hours to tranfer content from the old site to the news modudle in xoops. I deleted the files from the template_c like you, but it started again this morning. I am wandering if it's a 2.0.7 issue, because I have another site running 2.0.6 and have never seen this issue.

Apache version 1.3.31 (Unix)
MySQL version 4.0.20-standard
PHP version 4.3.8
PHP info Click to view
PERL version 5.8.4
Kernel version 2.4.20-021stab022.1.777-enterprise
Cpanel version 9.4.1-RELEASE-64
Browser Browser: IE version 6.0.2800



77
bjbtexas
Re: My First Xoops Site
  • 2004/8/5 19:21

  • bjbtexas

  • Not too shy to talk

  • Posts: 106

  • Since: 2004/7/3 2


I had to move to a bigger server and I had hell getting everything restored.

Thank you for trying.




78
bjbtexas
Is there any way to save it?
  • 2004/8/3 16:26

  • bjbtexas

  • Not too shy to talk

  • Posts: 106

  • Since: 2004/7/3 2


I transfered severs over the weekend - the database and webpages were moved to a new larger server.

I get this error:

Warning [PHP]: mysql_connect(): Access denied for user: 'advenque_xoop1@localhost' (Using password: YES) in file class/database/mysqldatabase.php line 74
Error [Xoops]: Unable to connect to database in file class/database/databasefactory.php line 34

What file do I edit to change the location of the server info?



79
bjbtexas
New Xoops site with a couple of Issues
  • 2004/7/31 14:20

  • bjbtexas

  • Not too shy to talk

  • Posts: 106

  • Since: 2004/7/3 2


How do you add albums and pictures to the XOOPS Gallaery? I assume you click on new album on the page link below and add albums and pictures, but it takes me right back to the starting page.
http://advenquest.com/my/modules/xoopsgallery/albums.php

and

I can't get to the view user info page. I get this message:
"This page cannot be displayed due to an internal error.
If you are the administrator of this site, please visit the XOOPS Troubleshooting Page for assistance."

Trying to reach this page:
http://advenquest.com/my/userinfo.php?uid=1

I am working to move all my old site info into Xoops. If anyone has tips or tricks I would appreciate any and all. Especailly an easy way to enter a bunch of information into the xdirectory or a hack to search by city and state in the xdirectory.

If you like the design it's a 7dana design except for the hash marks across the header. I was just trying to fill some empty space in the header area.

Thanks,



80
bjbtexas
Re: My First Xoops Site
  • 2004/7/14 15:18

  • bjbtexas

  • Not too shy to talk

  • Posts: 106

  • Since: 2004/7/3 2


Yes, I've contracted him to do my site AdvenQuest.com

I like his style.




TopTop
« 1 ... 5 6 7 (8) 9 »



Login

Who's Online

55 user(s) are online (43 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 55


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Sep 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits