21
devilock76
Re: User.php blank screen, debug mode reveals NO errors
  • 2009/3/30 4:59

  • devilock76

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2005/7/1 2


Quote:

trabis wrote:
There is a bug in XOOPS which makes it use system templates cache. Maybe now, after doing that change, you need to clear your templates from cache folder. Also,copy the default theme and use it. You may have some problem in theme you are using.


Not sure which change you are referring to but after reading your post but on my test site I did clear out cache/ and templates_c/ to no avail. I also copied in the new default and zetagenesis themes from the 2.3.3 install and still the profile is blank, well the statistics error but disabling the statistics module does nothing and like I have said it did not work before the statistics module is installed.

Since now I have copied this to test I am willing to give just about anything a try. I mean I could disable all of the modules I got installed and see where that gets me?

I would rather not go that far if I don't have to.

Ken



22
devilock76
Re: Can't access System->Group Admin
  • 2009/3/30 1:41

  • devilock76

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2005/7/1 2


Just tried plain deleting it on my test site and it worked fine. So there you go.

Ken



23
devilock76
Re: Can't access System->Group Admin
  • 2009/3/30 1:22

  • devilock76

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2005/7/1 2


OK, I found out the problem, and I fixed it one way, but I gotta ask is there another way to solve this or a way to prevent it from occuring.

The issue was the file in the xoops_data/caches/xoops_cache/xoops_adminmenu_XoopsGuiDefault.php

Now to note mine is named differently and is not in the doc root, but that info is properly entered in the mainfile.php file.

Anyway in there is stores all the admin menu links, I wasn't sure if I could just wipe out this file so instead I used sed to replace the ip address with the DNS name and problem solved.

Anyway please advise if there is an easier or less Unix level way to repair this or prevent it from happening, or for that matter if I can just delete that file should I change things again.

Ken



24
devilock76
Re: Can't access System->Group Admin
  • 2009/3/30 0:05

  • devilock76

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2005/7/1 2


OK that is the problem, for some reason admin links, inside admin are showing the IP as the XOOPS url and not the dns. If I manually enter the link it works fine. How do I correct this?

Ken



25
devilock76
Re: Can't access System->Group Admin
  • 2009/3/29 23:55

  • devilock76

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2005/7/1 2


More info, despite my mainfile.php being updated to now show the DNS as XOOPS URL and not the IP address, links from my admin are showing the ip address which I think might be why I am getting permission denied. Why would links in the admin area be using the IP address as the XOOPS URL?

Ken



26
devilock76
Re: Can't access System->Group Admin
  • 2009/3/29 23:50

  • devilock76

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2005/7/1 2


Addendum, I cannot seem to get into any System area in the admin although I can get into admin.

Ken



27
devilock76
Can't access System->Group Admin
  • 2009/3/29 23:45

  • devilock76

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2005/7/1 2


Went live about 2 hours ago. Now the primary admin account cannot access the group admin page, it says I do not have permissions for that?

Ken



28
devilock76
Re: User.php blank screen, debug mode reveals NO errors
  • 2009/3/29 20:52

  • devilock76

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2005/7/1 2


ok I ran the chksum

first two lines said header.php and user.php had invalid content

well I know header is fine, or things would be blowing up everywhere, I modded it for that stats module.

As for user.php I had modded it in one attempt to fix it so I recopied it, got it to dissappear from the checksum but still no profile viewing.

All the other errors were looking for install/ themes/default or zeteagen and xoops_data/ and xoops_lib/

the first I had removed already, in an upgrade you do not copy the themes into the current site and the protected directories I have moved out of my document root and renamed, so all of those showing in the checksum makes perfect sense.

At this point I am disinclined to think there was a bad copy. I am leaning towards a module incompatability but I need all of those, not sure what to do.

Ken



29
devilock76
Re: User.php blank screen, debug mode reveals NO errors
  • 2009/3/29 20:40

  • devilock76

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2005/7/1 2


Quote:

flipse wrote:
Did you allready try to reüpload the core files or check them? Recently I had some similar errors like you have and they where due to upload errors, two xoops_version.php files where sized 0, reuploading them fixed my problem.


TO tell the truth I honestly haven't checked as I did not "upload" the files. I uploaded the tgz to my home directory on the server, did a tar -xzf and the \cp -Rv to copy them over the existing htdocs in the web directory. So there really was no chance of ftp errors and if something happened to the tgz I would have gotten an error on that. Let me go find the checksum script for XOOPS and see what I find.

Ken



30
devilock76
Re: User.php blank screen, debug mode reveals NO errors
  • 2009/3/29 19:28

  • devilock76

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2005/7/1 2


Quote:

Mamba wrote:
Just deinstall the Statistic module and see if this helps.


I think I mentioned that it didn't work before that module was installed, but if not sorry. However I tried it and with it uninstalled and the hook in header.php commented out still a no go, I just get a page of those text sanitizer messages like I get on a lot of pages.

Ken




TopTop
« 1 2 (3) 4 5 6 »



Login

Who's Online

71 user(s) are online (44 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 71


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits