xoops forums

Forum Index


Board index » All Posts (kevcar)




kevcar

Not too shy to talk
Posted on: 2007/10/8 17:35
kevcar
kevcar (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 127
Since: 2007/6/2 1
#101

Re: x_movie support site ?

Hi and thanks for your quick reply,

I did click on the radio button,them browsed for a test video file to upload, then selected a category, entered some text for the description and clicked the submit button and a url error showed up.

I have made my max upload size to 60mb in the php.ini file

I adjusted the size allowed in the preferences, i changed it to 62914560 and Max 60 KByte ie (61440) comes up under the movie URL.

This is in my php.ini file:

register_globals = on
upload_max_filesize = 60M


kevcar

Not too shy to talk
Posted on: 2007/10/7 19:56
kevcar
kevcar (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 127
Since: 2007/6/2 1
#102

Re: x_movie support site ?

HI,

Can you give further in depth details on how to change the PHP.ini file and how do I locate it.

Have tried to upload a small wmv file of less than 2mb and it come back with url error when I use the browse my computer button and then click the upload button.

any help with this please


Thanks


kevcar

Not too shy to talk
Posted on: 2007/8/14 8:20
kevcar
kevcar (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 127
Since: 2007/6/2 1
#103

Re: Someone to install Xoops for me

Hi Kurt,

Thanks for the info, I have a llok and get back to you.



Kevin


kevcar

Not too shy to talk
Posted on: 2007/8/12 14:51
kevcar
kevcar (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 127
Since: 2007/6/2 1
#104

Someone to install Xoops for me

How can I find someone to install XOOPS for me, and what would it cost for this. I am based in the South Wales UK


kevcar

Not too shy to talk
Posted on: 2007/8/9 12:55
kevcar
kevcar (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 127
Since: 2007/6/2 1
#105

Re: News 1.55

Hi Removed the news module and the re installed it. same problem.

Bridgend area


kevcar

Not too shy to talk
Posted on: 2007/8/8 20:10
kevcar
kevcar (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 127
Since: 2007/6/2 1
#106

News 1.55

I am using news 1.55 and receive the following when I try to edit a news story, a page loads with only the following text displayed Edit Article

and nothing else, can any one can help with this please


kevcar

Not too shy to talk
Posted on: 2007/7/5 17:16
kevcar
kevcar (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 127
Since: 2007/6/2 1
#107

Re: Changing the FAQ name within the xoopsfaq

Thanks for you help with this


kevcar

Not too shy to talk
Posted on: 2007/7/4 16:18
kevcar
kevcar (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 127
Since: 2007/6/2 1
#108

Changing the FAQ name within the xoopsfaq

Hi,

How do I change the FAQ name on the headerpage to another word.

Changing the FAQ name within the modules\xoopsfaq


kevcar

Not too shy to talk
Posted on: 2007/6/17 19:04
kevcar
kevcar (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 127
Since: 2007/6/2 1
#109

Re: New topic and Reply button missing in forum

Sorry for the late reply:

He tried it within IE and still the same, if he logs out and then logs in again the buttons are there.


Richie


kevcar

Not too shy to talk
Posted on: 2007/6/14 8:26
kevcar
kevcar (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 127
Since: 2007/6/2 1
#110

New topic and Reply button missing in forum

Hi,

I have a member that when he is in the forum he cannot reply to any messages because the reply buttons and new topic button are missing, he is using AOL.

I have logged on to my computer using his username and password and it works fine, but not on his computer???



TopTop
« 1 ... 8 9 10 (11)