11
tocai
Re: Module news, no images in Facebook
  • 2014/5/23 12:59

  • tocai

  • Just popping in

  • Posts: 32

  • Since: 2010/4/19


up ...
My only problem?
Help me please



12
tocai
Re: Module news, no images in Facebook
  • 2014/5/16 15:58

  • tocai

  • Just popping in

  • Posts: 32

  • Since: 2010/4/19


Xoopos 2.5.6 modulo news 1.67 ...

thanks for your kind availability



13
tocai
Re: Module news, no images in Facebook
  • 2014/5/16 14:15

  • tocai

  • Just popping in

  • Posts: 32

  • Since: 2010/4/19


sorry I do not understand, can you give an example?
or if you go back to this link: http://www.melitonline.net/html/modules/news/



14
tocai
Re: Module news, no images in Facebook
  • 2014/5/16 12:35

  • tocai

  • Just popping in

  • Posts: 32

  • Since: 2010/4/19


These are the meta tags of the theme:



<{if $xoops_pagetitle !=''}><{$xoops_pagetitle}> - <{/if}><{$xoops_sitename}>










15
tocai
Re: Module news, no images in Facebook
  • 2014/5/15 8:53

  • tocai

  • Just popping in

  • Posts: 32

  • Since: 2010/4/19


sorry, I only have this problem?
help me please, thanks



16
tocai
Re: Module news, no images in Facebook
  • 2014/5/10 12:31

  • tocai

  • Just popping in

  • Posts: 32

  • Since: 2010/4/19


up ... Help me



17
tocai
Re: Module news, no images in Facebook
  • 2014/5/8 12:37

  • tocai

  • Just popping in

  • Posts: 32

  • Since: 2010/4/19


I've tried, does not work! Also ... look at you ...
thanks again for the help



18
tocai
Re: Module news, no images in Facebook
  • 2014/5/7 18:56

  • tocai

  • Just popping in

  • Posts: 32

  • Since: 2010/4/19


modification, unfortunately, does not work: (...
Help me



19
tocai
Module news, no images in Facebook
  • 2014/5/7 11:56

  • tocai

  • Just popping in

  • Posts: 32

  • Since: 2010/4/19


Xoopos 2.5.6 module news 1.67 ...
because the images of the news you do not see me when I share on Facebook?

this is the site: http://www.melitonline.net/html/modules/news/ ...
here's Facebook profile: https://www.facebook.com/melitonline.webtv ...
thanks in advance for the help ...
alive Xoops



20
tocai
problem with the transmission of images
  • 2013/11/27 16:14

  • tocai

  • Just popping in

  • Posts: 32

  • Since: 2010/4/19


hello to all excuse my English ,
I have a problem with the transmission of images, I updated from version 2.0.18 to version 2.5.6 xoops , the whole procedure went well ! The site worked great ! Then I started to update the modules , even in this case the procedure is all ok ! I noticed the problem after , in the old news no longer displayed images (only those managed by the operator pictures inside) . I have checked that the directory uploads the images are there, but unfortunately do not appear, not even result in the transmission of images in the news, that gives me the error is not in the cache.
Another thing , always in the transmission of images, scrolling through the pages , the first three show me , then I in the fourth blank page !
Help me to solve?
Thank you for what you do !

My hosting is linux , vers . php 5.3.27 - vers . mysql 5.5.33
The modules are installed , as well as the default ones :
Marquee 2:46 , SmartObject Framework 1 , rw -banner 1.5, XOOPS TAG 2:31 , Publisher 1 (in this 'm importing content from Smartsection ) , wf -channel 2.06 -resource xf 1:05 , 1:52 xsitemap , news 1.67 , smartsection 2.14 AMS 2:42 , CBB 3.08 XHLD 3:07 , XM - Spotlight 1:02

The website address is: http://www.melitonline.net/html/




TopTop
« 1 (2) 3 »



Login

Who's Online

222 user(s) are online (180 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 222


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jun 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits