xoops forums

ahmad_nor0

Just popping in
Posted on: 2014/11/27 22:50
ahmad_nor0
ahmad_nor0 (Show more)
Just popping in
Posts: 13
Since: 2011/6/5 8
#1

eXtGallery not to display images on the site


Hello ..
I've got a problem
eXtGallery not to display images on the site
Block shows the name of the image but I did not show the picture after lifting
Please help ...

Mamba

Moderator
Posted on: 2014/11/28 0:42
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10944
Since: 2004/4/23
#2

Re: eXtGallery not to display images on the site

Please ALWAYS include your XOOPS version, PHP version, your module's version, and the steps to reproduce the problem!!!

Please also turn on in Admin the Debug, and let us know what errors, if any, it shows.
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

ahmad_nor0

Just popping in
Posted on: 2014/11/28 15:04
ahmad_nor0
ahmad_nor0 (Show more)
Just popping in
Posts: 13
Since: 2011/6/5 8
#3

Re: eXtGallery not to display images on the site

Quote:

Mamba wrote:
Please ALWAYS include your XOOPS version, PHP version, your module's version, and the steps to reproduce the problem!!!

Please also turn on in Admin the Debug, and let us know what errors, if any, it shows.



xoops 2.5.7.1
php version is 5.3.29
eXtGallery 1.11
You can see
http://globalgroup4t.com/
Admin
manafikhi

Mamba

Moderator
Posted on: 2014/11/29 12:37
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10944
Since: 2004/4/23
#4

Re: eXtGallery not to display images on the site

Thanks for the info, I'll see if I can take a look into it over the weekend .

But you site is closed, so I cannot see anything over there.

Did you turn on the Debug, and did you see any error messages?
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

ahmad_nor0

Just popping in
Posted on: 2014/11/29 20:53
ahmad_nor0
ahmad_nor0 (Show more)
Just popping in
Posts: 13
Since: 2011/6/5 8
#5

Re: eXtGallery not to display images on the site

Quote:

Mamba wrote:
Thanks for the info, I'll see if I can take a look into it over the weekend .

But you site is closed, so I cannot see anything over there.

Did you turn on the Debug, and did you see any error messages?

Yes Closed Site
This management information to enter
http://globalgroup4t.com/
Thank you for your help

Mamba

Moderator
Posted on: 2014/11/30 0:50
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10944
Since: 2004/4/23
#6

Re: eXtGallery not to display images on the site

1) You should never post your password here, as it is visible to everybody. Next time just send a PM (private message). I have deleted the info you have posted.

2) I have submitted a photo, and it seem to be entered OK into the database, but when I go to see it, it gives me an error for both the picture and the thumbnail:

Quote:
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

So you would need to check if there are any images in these folders:

/uploads/extgallery/public-photo/thumb/
/uploads/extgallery/public-photo/medium/

because it might be that they are not being posted there. Check also any other directories in the /uploads/extgallery/ folder.

Check also your server error log to see if there are any issues reported.

XOOPS itself doesn't show any issue or errors...
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

ahmad_nor0

Just popping in
Posted on: 2014/12/1 21:20
ahmad_nor0
ahmad_nor0 (Show more)
Just popping in
Posts: 13
Since: 2011/6/5 8
#7

Re: eXtGallery not to display images on the site

Dear Sir .. (Thanks for the care and confidentiality)
1 site is currently under construction and there it notifications.
A files
/ uploads / extgallery / public-photo / thumb /
/ uploads / extgallery / public-photo / medium /
There are pictures inside and folders bearing the powers 777 for reading and writing
Currently I do not know what should I do ..
Unfortunately, the Alazaaj but I need help from you ....

Mamba

Moderator
Posted on: 2014/12/2 5:40
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10944
Since: 2004/4/23
#8

Re: eXtGallery not to display images on the site

Please check your PM messages...
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

Mamba

Moderator
Posted on: 2014/12/5 4:22
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10944
Since: 2004/4/23
#9

Re: eXtGallery not to display images on the site

OK, I took a look at that, and it seems like right now it is finally working

There were two issues:

1) Somehow, the /uploads/extgallery folder was set with somebody else, using different owner/group ID

So I've created a new folders with the correct permissions, and transferred the images there

2) However, this still didn't fix the issue, because there seems to be some conflict between your server setup and the .htaccess file. Once I've renamed the file to something else, the images seem to be working fine now.
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

ahmad_nor0

Just popping in
Posted on: 2014/12/5 15:15
ahmad_nor0
ahmad_nor0 (Show more)
Just popping in
Posts: 13
Since: 2011/6/5 8
#10

Re: eXtGallery not to display images on the site

Thank you very much.
The problem was, and the pictures appeared solution
But do I have to rectify the mistakes, or is it the rest of the piece in Amcklh
Thank you for all you're worth Thanksgiving ...


Quote:

Mamba wrote:
2) However, this still didn't fix the issue, because there seems to be some conflict between your server setup and the .htaccess file. Once I've renamed the file to something else, the images seem to be working fine now.