1
scasmar
Fmcontent module 1.1 in xoops 2.5.4
  • 2012/5/1 12:12

  • scasmar

  • Just popping in

  • Posts: 78

  • Since: 2009/7/29


Good afternoon:

I am using the module fmcontent, and I find that every time I go into a section of the module, I deforms the theme. I just happen to fmcontent module, since the Web has also installed other modules "news, gallery etc" and I only occurs with this unit deformation Anyone else has happened? How I can fix it?

Thank you very much in advance.

2
Cesagonchu
Re: Fmcontent module 1.1 in xoops 2.5.4

Maybe try the improved version, which was renamed "news" now.

3
scasmar
Re: Fmcontent module 1.1 in xoops 2.5.4
  • 2012/5/1 15:04

  • scasmar

  • Just popping in

  • Posts: 78

  • Since: 2009/7/29


within the same web I have installed the news module, if I upload this version you have so kindly attached module what will you update? the news or fmcontent? I lose the content that I have created?

thank you very much for your kind cooperation

4
scasmar
Re: Fmcontent module 1.1 in xoops 2.5.4
  • 2012/5/1 15:09

  • scasmar

  • Just popping in

  • Posts: 78

  • Since: 2009/7/29


by the way when installing the module that you sent me to try it anywhere else I get this error when trying to do something with it

_AM_MODULEADMIN_MISSING

5
Cesagonchu
Re: Fmcontent module 1.1 in xoops 2.5.4

"News" module and "news"(fmcontent -> news) are in conflict, so you can't use it.

6
Cesagonchu
Re: Fmcontent module 1.1 in xoops 2.5.4

Actually I use Pages module, try it ;)

7
voltan
Re: Fmcontent module 1.1 in xoops 2.5.4
  • 2012/5/1 15:53

  • voltan

  • Theme Designer

  • Posts: 724

  • Since: 2006/12/5


I development my news module for update our old xoops website ( update news module )
I don't have any problem in my sites but I think it need more test for update main xoops news module to this version and perhaps need some other options.

But befor install you can rename it to name and install as other module

8
scasmar
Re: Fmcontent module 1.1 in xoops 2.5.4
  • 2012/5/1 15:53

  • scasmar

  • Just popping in

  • Posts: 78

  • Since: 2009/7/29


many thanks for your kind cooperation, but the problem I have is that I've noticed this bug once I have created dozens of sections contained in fmcontent module, which is why I'm looking where I can change so great to columns in that module, and I think the problem is in that place because it is the only module that I distorted the theme and makes a different size columns.

the web is www.indalhr.es and failure gives me every time I open any link that goes to the module menu fmcontent

many thanks again

9
philchett
Re: Fmcontent module 1.1 in xoops 2.5.4
  • 2012/5/1 18:53

  • philchett

  • Just popping in

  • Posts: 19

  • Since: 2010/6/3 2


Are you referring to the "Register" link that drops down a line, and when you go to fmcontent the "password box" drops as well?.
If yes, then its nothing to do with Fmcontent.... but a lot to do with the "globalnav"

You will need to do a quick bit of fiddling with xdgallery.. style css

#xo-globalnav
min height needs changing.. 85px should do it for a quick fix.

10
scasmar
Re: Fmcontent module 1.1 in xoops 2.5.4
  • 2012/5/2 17:07

  • scasmar

  • Just popping in

  • Posts: 78

  • Since: 2009/7/29


What if the fault is in glovalnav? Why I only does the module fmcontent? I installed other modules content and gives me no error is why I think the problem may lie in the size of the columns or blocks of fmcontent

Thank you very much for your help.

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

60 user(s) are online (36 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 60


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Dec 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits