xoops forums

shadowz

Just popping in
Posted on: 2012/2/26 21:42
shadowz
shadowz (Show more)
Just popping in
Posts: 4
Since: 2012/2/26
#1

white page

after install i go to the admin of the module i get a white page


upload modules sam to modules
and the uploads to the uploads

Mamba

Moderator
Posted on: 2012/2/26 22:00
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10992
Since: 2004/4/23
#2

Re: white page

What version of PHP are you using?

What version of XOOPS?

Did you install just XOOPS, or some modules as well?
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

Anonymous

Posted on: 2012/2/26 22:02
Anonymous
Anonymous (Show more)
Posts: 0
Since:
#3

Re: white page

What version Xoops do you use?

Did you re-download the module and re-upload it to the server? As an error with uploading could cause your problem.

shadowz

Just popping in
Posted on: 2012/2/27 20:13
shadowz
shadowz (Show more)
Just popping in
Posts: 4
Since: 2012/2/26
#4

Re: white page

Powered by XOOPS 2.5.1a

Idid reupload

ok i figured out that i had to reupload

what database do i use the one on my computer or on the web site

Mamba

Moderator
Posted on: 2012/2/28 0:11
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10992
Since: 2004/4/23
#5

Re: white page

After you re-upload, you need to run "Upgrade", and then, update the System module.

Reg. the database, it depends what you're doing - you can test using local DB or remote DB. I normally use for testing a local installation of WAMP Server.
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

shadowz

Just popping in
Posted on: 2012/2/28 21:45
shadowz
shadowz (Show more)
Just popping in
Posts: 4
Since: 2012/2/26
#6

Re: white page

ok ty for your quick responce