1
mr-reda04_fr
Jobs Module Problem

Hi,
When I want to add a new offer in administration, I have this fatal error :
Fatal error: Cannot redeclare loadModuleAdminMenu() (previously declared in C:\wamp\www\xoops\modules\jobs\admin\header.php:49) in C:\wamp\www\xoops\modules\jobs\admin\header.php on line 105

Thanks for help

2
jlm69
Re: Jobs Module Problem
  • 2011/4/4 12:52

  • jlm69

  • Module Developer

  • Posts: 719

  • Since: 2002/7/19


I can't recreate this so lets try to figure it out.

Did you make any changes to the admin/submitlisting.php page?
Did you make any changes in preferences? So I can try the same setup as you.
Did you replace the formselect.php?

I notice some errors with the show_state set to no, I will fix them this weekend, but they are not your error.

Anything that could help.

Edited: Was this a fresh install or an upgrade from a previous version?


Thanks,

John

3
jlm69
Re: Jobs Module Problem
  • 2011/4/4 22:50

  • jlm69

  • Module Developer

  • Posts: 719

  • Since: 2002/7/19


I figure with an error message like that I should be able to recreate it. So I finally did.

Replace your jobs/admin/header.php file with the one below:

header.txt

Copy it and change the name to header.php and replace your old one.

Thanks for pointing that out.

John

4
JCash
Re: Jobs Module Problem
  • 2011/10/5 12:47

  • JCash

  • Just popping in

  • Posts: 66

  • Since: 2011/2/22


Thank you

5
JesusRomero
Re: Jobs Module Problem

I as a member and / or administrator I can the main page of job but who are not registered can not enter restricted tells me

www.picharivraem.com

6
Mamba
Re: Jobs Module Problem
  • 2013/1/27 0:45

  • Mamba

  • Moderator

  • Posts: 11245

  • Since: 2004/4/23


Which version of the Jobs module do you have?
Also, which XOOPS version?
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

7
JesusRomero
Re: Jobs Module Problem

the comment up, is ok :P

NOW!!

I have a problem with the module Jobs 4.3, i use xoops 2.53
when I go to file addlisting.php the text box of field descriptions of Jobs is very large.


8
Mamba
Re: Jobs Module Problem
  • 2013/1/27 3:03

  • Mamba

  • Moderator

  • Posts: 11245

  • Since: 2004/4/23


I suggest to set up a test site with XOOPS 2.5.6 Beta, and test the Jobs 4.4 Beta 1 version

We should be releasing XOOPS 2.5.6 in the next couple of weeks.
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

9
JesusRomero
Re: Jobs Module Problem

and with xoops 2.5.5?
I would go very well????

10
Mamba
Re: Jobs Module Problem
  • 2013/1/27 22:11

  • Mamba

  • Moderator

  • Posts: 11245

  • Since: 2004/4/23


Yes, it will. But if you're deploying it, make sure that you also use the security patch.
Support XOOPS => DONATE
Use 2.5.10 | Docs | Modules | Bugs

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

55 user(s) are online (30 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 55


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: May 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits