1
GPboarder
Front page blank, admin area working fine after upgrade to 2.4.5
  • 2010/9/26 1:03

  • GPboarder

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 248

  • Since: 2006/10/6


I upgraded to 2.4.5 from 2.3.3.

Filecheck was proper.

Upgrade went smooth. Now, no front page.

I can get to modules admin and disabled everything but the system module.

I made sure theme was set to default, re-uploaded default theme and updated system module.

I removed the protector folder after the problem showed up.

I get an internal server error when I try to access the home page or the control panel home.

I'm guessing it is something simple, but I can't get it.

Optimism is the mother of disappointment.

2
webmystar
Re: Front page blank, admin area working fine after upgrade to 2.4.5
  • 2010/9/26 6:45

  • webmystar

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 415

  • Since: 2008/6/23


Do you have enable the debug modus? I think you have an permission problem.

3
GPboarder
Re: Front page blank, admin area working fine after upgrade to 2.4.5
  • 2010/9/26 12:25

  • GPboarder

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 248

  • Since: 2006/10/6


Debug is turned on but nothing at all shows on the front page.

If I upload a basic index.html file, it displays properly.

This is the error messge:

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@mysite.ca and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.39 Server at www.mysite.ca Port 80.

On the pages I can actually access, there are no errors reported.
Optimism is the mother of disappointment.

4
GPboarder
Re: Front page blank, admin area working fine after upgrade to 2.4.5
  • 2010/9/30 2:16

  • GPboarder

  • Friend of XOOPS

  • Posts: 248

  • Since: 2006/10/6


You were right Webmystar. Permission problem on the root folder, fixed by my host.

Optimism is the mother of disappointment.

Login

Who's Online

80 user(s) are online (38 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 80


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits