xoops forums

bugirc

Just popping in
Posted on: 2007/7/11 21:46
bugirc
bugirc (Show more)
Just popping in
Posts: 32
Since: 2007/6/3 1
#1

Notifications

Hello I have the 2.2.x Version and I have added the notifications block to my site. I add some settings about when I want to send my site notifacations, ( all ok ) but 1 or 2 days next, the settings are lost automatically. But this is not the setting for the notifications ( notify me until I log in again ) because I have selected the ( notify me for all ). What about it?

script_fu

Friend of XOOPS
Posted on: 2007/7/12 0:18
script_fu
script_fu (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 1494
Since: 2002/12/27
#2

Re: Notifications

I am not sure what your asking here? Does your site not hold the setting (notify me for all)?

Try posting in your own language maybe we can translate it so we may understand better...

bugirc

Just popping in
Posted on: 2007/7/12 8:08
bugirc
bugirc (Show more)
Just popping in
Posts: 32
Since: 2007/6/3 1
#3

Re: Notifications

Yes my site doesn't hold the notifications settings in each module. After 1 or 2 days all settings lost.

bugirc

Just popping in
Posted on: 2007/7/22 11:47
bugirc
bugirc (Show more)
Just popping in
Posts: 32
Since: 2007/6/3 1
#4

Re: Notifications

Please help me! Any idea? Is this a bug? Every 1 or 2 days all notification settings of admin ( on modules ) lost.

attock

Not too shy to talk
Posted on: 2007/7/22 13:30
attock
attock (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 138
Since: 2006/8/20
#5

Re: Notifications

It is a little unclear to me aswell.

Quote:
I add some settings about when I want to send my site notifacations


What do you mean by that? Are you talkin about the notification block - like for example in a module, at the bottom of the page there are options of notifying the user [who is browsing that module] to be notified when a new post\new article\new stuff is added to that module.

What do you mean you say:
Quote:
I want to send my site notifacations



and what do you mean byQuote:

( all ok ) but 1 or 2 days next, the settings are lost automatically.


What settings are lost?

What is your website and does it happen to all the users or just happens with you - the admin?