1
dougfc5
Module Template Problem
  • 2006/12/12 8:18

  • dougfc5

  • Just popping in

  • Posts: 39

  • Since: 2005/8/1 1


I 'm using XOOPs 2.013.2 version

I want to modify the template of mylink module. In order to do this, I have cloned the default template, and edit the new template, select the new template as the default template and set "Update Module Template" to be Yes in General Settings.

But it's fail, the template of mylink module does not change anything.

If I empty the templates_c folder, my website become blank.

Any hint to change the module template? I have read through the forum and XOOPs documentation, follow the instruction but still cannot do it.

Thanks in advance
doug

2
tripmon
Re: Module Template Problem
  • 2006/12/12 9:32

  • tripmon

  • Module Developer

  • Posts: 462

  • Since: 2004/2/28


try updating the mylinks module in admin/modules.

3
dougfc5
Re: Module Template Problem
  • 2006/12/13 7:08

  • dougfc5

  • Just popping in

  • Posts: 39

  • Since: 2005/8/1 1


Thank you for your help!

I have updated mylink module in admin, but there is nothing change.

Any more hints?
doug

4
irmtfan
Re: Module Template Problem
  • 2006/12/13 7:25

  • irmtfan

  • Module Developer

  • Posts: 3419

  • Since: 2003/12/7


Quote:
If I empty the templates_c folder, my website become blank

it shows your changes was affected but they had issues.

try to turn on php debug after any blank page.

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

62 user(s) are online (45 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 62


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Dec 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits