1
BDW
PD-Links wont categorise links
  • 2006/8/5 10:02

  • BDW

  • Quite a regular

  • Posts: 280

  • Since: 2002/9/28


Hi there, I've just installed PD-Links 1.0 and set up the categories but for some strange reason when i add a link to a category its doesnt go in. Instead it just adds the link to the front page of PD-Links.

Any ideas. Someone posted a comment about this in the Module Repository nearly a year ago and didnt get a reply. I think Module developers need to start coming back here and giving people support since module users are XOOPS users after all.

2
Bender
Re: PD-Links wont categorise links
  • 2006/8/5 10:28

  • Bender

  • Home away from home

  • Posts: 1899

  • Since: 2003/3/10


Sorry, this signature is experiencing technical difficulties. We will return you to the sheduled signature as soon as possible ...

3
coopersita
Re: PD-Links wont categorise links

I tried the link provided by bender, but it takes me to a German forum home page.

I don't speak German (although I can see some posts about this issue). Can anyone point to a solution in English ?

Thanks

4
mortuk
Re: PD-Links wont categorise links
  • 2007/9/6 20:37

  • mortuk

  • Not too shy to talk

  • Posts: 122

  • Since: 2005/12/13



5
McDonald
Re: PD-Links wont categorise links
  • 2007/9/6 21:17

  • McDonald

  • Home away from home

  • Posts: 1072

  • Since: 2005/8/15


Otherwise try WF-Links 1.03b or 1.03c, it's quite similar to PD-Links.

6
coopersita
Re: PD-Links wont categorise links

Babelfish was kinda helpful, but those translation aren't very good. That post on the forum didn't help, but I found a link on the site to a revision of PD-Links. This other version fixed my problems:


PD-Links 1.0a

7
gordman
Re: PD-Links wont categorise links
  • 2007/9/7 11:29

  • gordman

  • Just popping in

  • Posts: 11

  • Since: 2007/9/7 1


Quote:
Any ideas. Someone posted a comment about this in the Module Repository nearly a year ago and didnt get a reply. I think Module developers need to start coming back here and giving people support since module users are XOOPS users after all.

I guess you are right about that.

8
Anonymous
Re: PD-Links wont categorise links
  • 2007/9/7 12:46

  • Anonymous

  • Posts: 0

  • Since:


Quote:
gordman wrote:

Quote:
Any ideas. Someone posted a comment about this in the Module Repository nearly a year ago and didnt get a reply. I think Module developers need to start coming back here and giving people support since module users are XOOPS users after all.


I guess you are right about that.


I ain't so sure.......

Quote:
From the module repository homepage:

Please Note:
The module repository is currently closed for new module releases as a new system is coming soon. In the mean time please select modules from here carefully. We recomend you use the search function to find the latest release of a module, as they can all be found in the news section.


If the Repository is closed then developers can't go back to it with updates.

The fact that the repository has been closed for a while is a different but related issue.

9
coopersita
Re: PD-Links wont categorise links

What I learned from this experience is that if you find a module you like in the repository, you should go to the developer's site and see if they have a newer version there.

How come the repository has been close for so long?

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

69 user(s) are online (31 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 69


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jun 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits