1
I use XOOPS 2.2.4 and WFsection 1.01. When i want to put a attachment to my documet i just get Upload failed. I have set the permissions right, and also the filesize. My server has a limit of 50M so thats not the problem. I have put the debug mode on and here it is:
Notice [PHP]: Constant _AM_DBUPDATED already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 3
Notice [PHP]: Constant _AM_STORYID already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 4
Notice [PHP]: Constant _AM_TITLE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 5
Notice [PHP]: Constant _AM_SUMMARY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 6
Notice [PHP]: Constant _AM_CATEGORY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 7
Notice [PHP]: Constant _AM_CATEGORY2 already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 8
Notice [PHP]: Constant _AM_POSTER already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 9
Notice [PHP]: Constant _AM_SUBMITTED2 already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 10
Notice [PHP]: Constant _AM_NOSHOWART2 already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 11
Notice [PHP]: Constant _AM_ACTION already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 12
Notice [PHP]: Constant _AM_EDIT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 13
Notice [PHP]: Constant _AM_DELETE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 14
Notice [PHP]: Constant _AM_LAST10ARTS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 15
Notice [PHP]: Constant _AM_PUBLISHED already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 16
Notice [PHP]: Constant _AM_PUBLISHEDON already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 17
Notice [PHP]: Constant _AM_GO already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 18
Notice [PHP]: Constant _AM_EDITARTICLE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 19
Notice [PHP]: Constant _AM_POSTNEWARTICLE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 20
Notice [PHP]: Constant _AM_RUSUREDEL already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 21
Notice [PHP]: Constant _AM_YES already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 22
Notice [PHP]: Constant _AM_NO already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 23
Notice [PHP]: Constant _AM_ALLOWEDHTML already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 24
Notice [PHP]: Constant _AM_DISAMILEY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 25
Notice [PHP]: Constant _AM_DISHTML already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 26
Notice [PHP]: Constant _AM_PREVIEW already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 27
Notice [PHP]: Constant _AM_SAVE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 28
Notice [PHP]: Constant _AM_ADD already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 29
Notice [PHP]: Constant _AM_SMILIE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 30
Notice [PHP]: Constant _AM_EXGRAPHIC already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 31
Notice [PHP]: Constant _AM_GRAPHIC already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 32
Notice [PHP]: Constant _AM_FILESHOWDESCRIPT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 33
Notice [PHP]: Constant _AM_ARTICLEMANAGEMENT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 34
Notice [PHP]: Constant _AM_ARTICLEMANAGEMENTLINKS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 35
Notice [PHP]: Constant _AM_ARTICLEPREVIEW already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 36
Notice [PHP]: Constant _AM_ADDMCATEGORY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 37
Notice [PHP]: Constant _AM_CATEGORYNAME already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 38
Notice [PHP]: Constant _AM_CATEGORYTAKEMETO already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 39
Notice [PHP]: Constant _AM_NOCATEGORY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 40
Notice [PHP]: Constant _AM_MAX40CHAR already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 41
Notice [PHP]: Constant _AM_CATEGORYIMG already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 42
Notice [PHP]: Constant _AM_IMGNAEXLOC already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 43
Notice [PHP]: Constant _AM_IN already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 44
Notice [PHP]: Constant _AM_MOVETO already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 45
Notice [PHP]: Constant _AM_MODIFYCATEGORY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 46
Notice [PHP]: Constant _AM_MODIFY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 47
Notice [PHP]: Constant _AM_PARENTCATEGORY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 48
Notice [PHP]: Constant _AM_SAVECHANGE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 49
Notice [PHP]: Constant _AM_DEL already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 50
Notice [PHP]: Constant _AM_CANCEL already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 51
Notice [PHP]: Constant _AM_WAYSYWTDTTAL already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 52
Notice [PHP]: Constant _AM_CATEGORYSMNGR already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 54
Notice [PHP]: Constant _AM_PEARTICLES already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 55
Notice [PHP]: Constant _AM_GENERALCONF already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 56
Notice [PHP]: Constant _AM_UPDATEFAIL already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 59
Notice [PHP]: Constant _AM_EDITFILE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 60
Notice [PHP]: Constant _AM_CATEGORYDESC already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 61
Notice [PHP]: Constant _AM_FILESBASEPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 62
Notice [PHP]: Constant _AM_AGRAPHICPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 63
Notice [PHP]: Constant _AM_SGRAPHICPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 64
Notice [PHP]: Constant _AM_SMILIECPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 65
Notice [PHP]: Constant _AM_HTMLCPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 66
Notice [PHP]: Constant _AM_FILEUPLOADSPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 67
Notice [PHP]: Constant _AM_FILEUPLOADSTEMPPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 68
Notice [PHP]: Constant _AM_ARTICLESFILEPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 69
Notice [PHP]: Constant _AM_SECTIONFILEPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 70
Notice [PHP]: Constant _AM_SMILIEFILEPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 71
Notice [PHP]: Constant _AM_HTMLFILEPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 72
Notice [PHP]: Constant _AM_UPLOADCONFIGFILE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 73
Notice [PHP]: Constant _AM_ARTICLESAPAGE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 74
Notice [PHP]: Constant _AM_ARTICLESAPAGE2 already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 75
Notice [PHP]: Constant _AM_NOIMG already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 76
Notice [PHP]: Constant _AM_PIDINVALID already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 77
Notice [PHP]: Constant _AM_NOTITLE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 78
Notice [PHP]: Constant _AM_FILEDEL already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 79
Notice [PHP]: Constant _AM_AFERTSETCATE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 80
Notice [PHP]: Constant _AM_IMGUPLOAD already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 81
Notice [PHP]: Constant _AM_IMGUPLOAD2 already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 82
Notice [PHP]: Constant _AM_IMGNAME already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 83
Notice [PHP]: Constant _AM_UPLOADED already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 84
Notice [PHP]: Constant _AM_ISNOTWRITABLE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 85
Notice [PHP]: Constant _AM_UPLOADFAIL already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 86
Notice [PHP]: Constant _AM_NOTALLOWEDMINETYPE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 87
Notice [PHP]: Constant _AM_FILETOOBIG already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 88
Notice [PHP]: Constant _AM_CATEGORYMENU already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 90
Notice [PHP]: Constant _AM_ARTICLE2MENU already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 91
Notice [PHP]: Constant _AM_ARTICLEPAGEMENU already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 92
Notice [PHP]: Constant _AM_BLOCKMENU already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 93
Notice [PHP]: Constant _AM_ADMINEDITMENU already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 94
Notice [PHP]: Constant _AM_ADMINCONFIGMENU already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 95
Notice [PHP]: Constant _AM_ARTIMGUPLOAD already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 97
Notice [PHP]: Constant _AM_TOPPAGETYPE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 98
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWCATPIC already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 99
Notice [PHP]: Constant _AM_WYSIWYG already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 100
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWCOMMENTS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 101
Notice [PHP]: Constant _AM_SUBMITTED already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 102
Notice [PHP]: Constant _AM_ALLTXT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 103
Notice [PHP]: Constant _AM_PUBLISHEDTXT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 104
Notice [PHP]: Constant _AM_SUBMITTEDTXT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 105
Notice [PHP]: Constant _AM_ONLINETXT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 106
Notice [PHP]: Constant _AM_OFFLINETXT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 107
Notice [PHP]: Constant _AM_EXPIREDTXT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 108
Notice [PHP]: Constant _AM_AUTOEXPIRETXT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 109
Notice [PHP]: Constant _AM_AUTOTXT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 110
Notice [PHP]: Constant _AM_NOSHOWTXT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 111
Notice [PHP]: Constant _AM_BLOCKCONF already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 112
Notice [PHP]: Constant _AM_TITLE1 already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 113
Notice [PHP]: Constant _AM_TITLE4 already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 114
Notice [PHP]: Constant _AM_TITLE5 already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 115
Notice [PHP]: Constant _AM_ORDER already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 116
Notice [PHP]: Constant _AM_DATE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 117
Notice [PHP]: Constant _AM_HITS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 118
Notice [PHP]: Constant _AM_DISP already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 119
Notice [PHP]: Constant _AM_ARTCLS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 120
Notice [PHP]: Constant _AM_MENU_LINKS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 121
Notice [PHP]: Constant _AM_BAN already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 122
Notice [PHP]: Constant _AM_CMODHEADER already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 124
Notice [PHP]: Constant _AM_CMODERRORINFO already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 125
Notice [PHP]: Constant _AM_FILEPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 126
Notice [PHP]: Constant _AM_FILEPATHWARNING already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 127
Notice [PHP]: Constant _AM_FILEUSEPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 128
Notice [PHP]: Constant _AM_PATHEXIST already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 129
Notice [PHP]: Constant _AM_PATHNOTEXIST already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 130
Notice [PHP]: Constant _AM_USERPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 131
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWSELIMAGE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 132
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWSUBMENU already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 133
Notice [PHP]: Constant _AM_MENUS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 134
Notice [PHP]: Constant _AM_DEFAULTPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 135
Notice [PHP]: Constant _AM_SCROLLINGBLOCK already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 136
Notice [PHP]: Constant _AM_BLOCKHEIGHT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 137
Notice [PHP]: Constant _AM_DEFAULT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 138
Notice [PHP]: Constant _AM_BLOCKAMOUNT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 139
Notice [PHP]: Constant _AM_BLOCKDELAY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 140
Notice [PHP]: Constant _AM_LASTART already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 141
Notice [PHP]: Constant _AM_NUMUPLOADS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 142
Notice [PHP]: Constant _AM_WEBMASTONLY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 143
Notice [PHP]: Constant _AM_DEFAULTS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 144
Notice [PHP]: Constant _AM_NOCMODERROR already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 146
Notice [PHP]: Constant _AM_CMODERROR already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 147
Notice [PHP]: Constant _AM_REVERTED already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 148
Notice [PHP]: Constant _AM_GROUPPROMPT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 149
Notice [PHP]: Constant _AM_NOVIEWPERMISSION already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 150
Notice [PHP]: Constant _AM_FILE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 151
Notice [PHP]: Constant _AM_NOMAINTEXT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 152
Notice [PHP]: Constant _AM_DIR already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 153
Notice [PHP]: Constant _AM_MISC already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 154
Notice [PHP]: Constant _AM_ISNOTWRITABLE2 already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 156
Notice [PHP]: Constant _AM_CANNOTMODIFY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 157
Notice [PHP]: Constant _AM_PATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 158
Notice [PHP]: Constant _AM_CMODHEADER2 already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 160
Notice [PHP]: Constant _AM_ARTICLEMENU already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 161
Notice [PHP]: Constant _AM_APPROVE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 162
Notice [PHP]: Constant _AM_MOVETOTOP already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 163
Notice [PHP]: Constant _AM_CHANGEDATETIME already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 164
Notice [PHP]: Constant _AM_NOWSETTIME already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 165
Notice [PHP]: Constant _AM_CURRENTTIME already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 166
Notice [PHP]: Constant _AM_SETDATETIME already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 167
Notice [PHP]: Constant _AM_MONTHC already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 168
Notice [PHP]: Constant _AM_DAYC already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 169
Notice [PHP]: Constant _AM_YEARC already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 170
Notice [PHP]: Constant _AM_TIMEC already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 171
Notice [PHP]: Constant _AM_AUTOAPPROVE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 172
Notice [PHP]: Constant _AM_DEFAULTTIME already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 173
Notice [PHP]: Constant _AM_TURNOFFLINE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 174
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWMARTICLES already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 175
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWMUPDATED already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 176
Notice [PHP]: Constant _AM_SHORTCATTITLE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 177
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWAUTHOR already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 178
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWCOMMENTS2 already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 179
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWFILE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 180
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWRATED already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 181
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWVOTES already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 182
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWPUBLISHED already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 183
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWHITS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 184
Notice [PHP]: Constant _AM_SHORTARTTITLE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 185
Notice [PHP]: Constant _AM_OFFLINE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 186
Notice [PHP]: Constant _AM_BROKENREPORTS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 187
Notice [PHP]: Constant _AM_NOBROKEN already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 188
Notice [PHP]: Constant _AM_IGNORE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 189
Notice [PHP]: Constant _AM_FILEDELETED already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 190
Notice [PHP]: Constant _AM_BROKENDELETED already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 191
Notice [PHP]: Constant _AM_IGNOREDESC already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 192
Notice [PHP]: Constant _AM_DELETEDESC already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 193
Notice [PHP]: Constant _AM_REPORTER already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 194
Notice [PHP]: Constant _AM_FILETITLE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 195
Notice [PHP]: Constant _AM_DLCONF already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 196
Notice [PHP]: Constant _AM_FILEDESCRIPT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 197
Notice [PHP]: Constant _AM_STATUS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 198
Notice [PHP]: Constant _AM_UPLOAD already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 199
Notice [PHP]: Constant _AM_NOTIFYPUBLISH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 200
Notice [PHP]: Constant _AM_VIEWHTML already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 201
Notice [PHP]: Constant _AM_VIEWWAYSIWIG already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 202
Notice [PHP]: Constant _AM_CATEGORYT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 203
Notice [PHP]: Constant _AM_ACCESS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 204
Notice [PHP]: Constant _AM_PAGE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 205
Notice [PHP]: Constant _AM_ARTICLEMANAGE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 206
Notice [PHP]: Constant _AM_WEIGHTMANAGE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 207
Notice [PHP]: Constant _AM_UPLOADMAN already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 208
Notice [PHP]: Constant _AM_NOADMINRIGHTS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 209
Notice [PHP]: Constant _AM_FILECount already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 210
Notice [PHP]: Constant _AM_ALLARTICLES already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 211
Notice [PHP]: Constant _AM_PUBLARTICLES already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 212
Notice [PHP]: Constant _AM_SUBLARTICLES already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 213
Notice [PHP]: Constant _AM_ONLINARTICLES already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 214
Notice [PHP]: Constant _AM_OFFLIARTICLES already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 215
Notice [PHP]: Constant _AM_EXPIREDARTICLES already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 216
Notice [PHP]: Constant _AM_AUTOEXPIREARTICLES already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 217
Notice [PHP]: Constant _AM_AUTOARTICLES already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 218
Notice [PHP]: Constant _AM_NOSHOWARTICLES already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 219
Notice [PHP]: Constant _NOADMINRIGHTS2 already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 220
Notice [PHP]: Constant _AM_CANNOTHAVECATTHERE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 221
Notice [PHP]: Constant _AM_SECTIONMANAGE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 222
Notice [PHP]: Constant _AM_SECTIONMANAGELINK already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 223
Notice [PHP]: Constant _AM_FILEID already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 224
Notice [PHP]: Constant _AM_FILEICON already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 225
Notice [PHP]: Constant _AM_FILESTORE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 226
Notice [PHP]: Constant _AM_REALFILENAME already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 227
Notice [PHP]: Constant _AM_USERFILENAME already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 228
Notice [PHP]: Constant _AM_FILEMIMETYPE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 229
Notice [PHP]: Constant _AM_FILESIZE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 230
Notice [PHP]: Constant _AM_FDCOUNTER already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 231
Notice [PHP]: Constant _AM_EXPARTS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 232
Notice [PHP]: Constant _AM_EXPIRED already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 233
Notice [PHP]: Constant _AM_CREATED already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 234
Notice [PHP]: Constant _AM_CHANGEEXPDATETIME already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 235
Notice [PHP]: Constant _AM_SETEXPDATETIME already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 236
Notice [PHP]: Constant _AM_NOWSETEXPTIME already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 237
Notice [PHP]: Constant _AM_ANONPOST already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 238
Notice [PHP]: Constant _AM_NOTIFYSUBMIT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 239
Notice [PHP]: Constant _AM_SECTIONIMAGE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 240
Notice [PHP]: Constant _AM_SECTIONHEAD already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 241
Notice [PHP]: Constant _AM_SECTIONFOOT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 242
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWVOTESINART already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 243
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWREALNAME already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 244
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWCATEGORYIMG already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 245
Notice [PHP]: Constant _AM_EDITSERVERFILE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 246
Notice [PHP]: Constant _AM_CURRENTFILENAME already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 247
Notice [PHP]: Constant _AM_CURRENTFILESIZE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 248
Notice [PHP]: Constant _AM_UPLOADFOLD already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 249
Notice [PHP]: Constant _AM_UPLOADPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 250
Notice [PHP]: Constant _AM_FREEDISKSPACE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 251
Notice [PHP]: Constant _AM_RENAMETHIS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 252
Notice [PHP]: Constant _AM_RENAMEFILE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 253
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWSUMMARY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 254
Notice [PHP]: Constant _AM_SHOWICON already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 255
Notice [PHP]: Constant _AM_INDEXHEADING already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 256
Notice [PHP]: Constant _AM_EXTERNALARTICLE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 257
Notice [PHP]: Constant _AM_POPULARITY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 260
Notice [PHP]: Constant _AM_ARTICLESSORT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 261
Notice [PHP]: Constant _AM_NAVTOOLTYPE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 262
Notice [PHP]: Constant _AM_SELECTBOX already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 263
Notice [PHP]: Constant _AM_SELECTSUBS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 264
Notice [PHP]: Constant _AM_LINKEDPATH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 265
Notice [PHP]: Constant _AM_LINKSANDSELECT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 266
Notice [PHP]: Constant _AM_NONE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 267
Notice [PHP]: Constant _AM_CATEGORYWEIGHT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 268
Notice [PHP]: Constant _AM_ARTICLEWEIGHT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 269
Notice [PHP]: Constant _AM_WEIGHT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 270
Notice [PHP]: Constant _AM_DUPLICATECATEGORY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 271
Notice [PHP]: Constant _AM_COPY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 272
Notice [PHP]: Constant _AM_TO already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 273
Notice [PHP]: Constant _AM_NEWCATEGORYNAME already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 274
Notice [PHP]: Constant _AM_DUPLICATE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 275
Notice [PHP]: Constant _AM_DUPLICATEWSUBS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 276
Notice [PHP]: Constant _AM_ALLOWEDMIMETYPES already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 277
Notice [PHP]: Constant _AM_MODIFYFILE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 278
Notice [PHP]: Constant _AM_FILESTATS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 279
Notice [PHP]: Constant _AM_FILESTAT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 280
Notice [PHP]: Constant _AM_ERRORCHECK already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 281
Notice [PHP]: Constant _AM_LASTACCESS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 282
Notice [PHP]: Constant _AM_DOWNLOADED already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 283
Notice [PHP]: Constant _AM_DOWNLOADSIZE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 284
Notice [PHP]: Constant _AM_UPLOADFILESIZE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 285
Notice [PHP]: Constant _AM_FILEMODE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 286
Notice [PHP]: Constant _AM_IMGHEIGHT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 287
Notice [PHP]: Constant _AM_IMGWIDTH already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 288
Notice [PHP]: Constant _AM_FILEPERMISSION already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 289
Notice [PHP]: Constant _AM_IMGESIZETOBIG already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 290
Notice [PHP]: Constant _AM_CATREORDERTEXT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 291
Notice [PHP]: Constant _WFS_ATTACHFILE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 292
Notice [PHP]: Constant _WFS_ATTACHFILEACCESS already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 293
Notice [PHP]: Constant _AM_WFSFILESHOW already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 294
Notice [PHP]: Constant _AM_ATTACHEDFILE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 295
Notice [PHP]: Constant _AM_ATTACHEDFILEM already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 296
Notice [PHP]: Constant _AM_UPOADMANAGE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 297
Notice [PHP]: Constant _AM_CAREORDER already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 298
Notice [PHP]: Constant _AM_CAREORDER2 already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 299
Notice [PHP]: Constant _AM_CAREORDER3 already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 300
Notice [PHP]: Constant _AM_PICON already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 302
Notice [PHP]: Constant _AM_JUSTHTML already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 303
Notice [PHP]: Constant _AM_NOSHOART already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 304
Notice [PHP]: Constant _AM_INDEXPAGECONFIG already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 305
Notice [PHP]: Constant _AM_INDEXPAGECONFIGTXT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 306
Notice [PHP]: Constant _AM_VISITSUPPORT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 307
Notice [PHP]: Constant _AM_REORDERID already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 308
Notice [PHP]: Constant _AM_REORDERPID already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 309
Notice [PHP]: Constant _AM_REORDERTITLE already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 310
Notice [PHP]: Constant _AM_REORDERDESCRIPT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 311
Notice [PHP]: Constant _AM_REORDERWEIGHT already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 312
Notice [PHP]: Constant _AM_REORDERSUMMARY already defined in file modules/wfsection/language/norwegian/admin.php line 313