xoops forums

LeoDioxide

Just popping in
Posted on: 2004/12/29 18:04
LeoDioxide
LeoDioxide (Show more)
Just popping in
Posts: 1
Since: 2004/12/29
#1

Theme & Block Issue

I may be missing something obvious, but every time I try to load a new theme, it carries none of the blocks over with it. I still get the news module loaded on the front page, but blocks such as "Who's Online" will not show up no matter where I place them. They work fine in the default theme, but none of the others I have tried. Can anyone help me?

kahumbu

Documentation Writer
Posted on: 2004/12/29 19:10
kahumbu
kahumbu (Show more)
Documentation Writer
Posts: 277
Since: 2003/8/23
#2

Re: Theme & Block Issue

You need to share more details to help solve the problem. If that were me, I would start looking into the way the theme implements the blocks, especially the Smarty tags <{if}> and the <{foreach}> as these are used to display and loop through the blocks.

To understand more about the Smarty tags in the themes, this might help: Anatomy of the Default Theme

You might also need to clear the cached files.

menochi

Friend of XOOPS
Posted on: 2004/12/29 19:57
menochi
menochi (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 259
Since: 2003/12/28
#3

Re: Theme & Block Issue

This is the right link to the Anatomy ... :


>>> H E R E

carnuke

Home away from home
Posted on: 2004/12/29 21:01
carnuke
carnuke (Show more)
Home away from home
Posts: 1955
Since: 2003/11/5
#4

Re: Theme & Block Issue

Menochi, your link was correct!