1
Marco
newbbpro 1.03 icon mistake
  • 2004/7/11 18:41

  • Marco

  • Home away from home

  • Posts: 1256

  • Since: 2004/3/15


Hello,

Despite a large search trough code, I can't explain why icon,in newbb pro 1.03 (samuel's one), display sometimes in errors


example HERE newbbpro doesn't find the icon link...

on my site, icons don't display on the left of each thread, and this, only in public forums.

Who succeeds to explain these mistakes...?

thanks for your help (in advance)

marc

2
Marco
Re: newbbpro 1.03 icon mistake
  • 2004/7/11 19:16

  • Marco

  • Home away from home

  • Posts: 1256

  • Since: 2004/3/15


more informations : debug mode results

Notice [PHP]: Undefined variable: image in file modules/newbb/viewforum.php line 317
Notice [PHP]: Undefined variable: topic_sticky in file modules/newbb/viewforum.php line 317
Notice [PHP]: Undefined variable: image in file modules/newbb/viewforum.php line 317
Notice [PHP]: Undefined variable: image in file modules/newbb/viewforum.php line 317
Notice [PHP]: Undefined variable: image in file modules/newbb/viewforum.php line 317

but with these I did not find a solution...

3
Marco
Re: newbbpro 1.03 icon mistake
  • 2004/7/12 13:46

  • Marco

  • Home away from home

  • Posts: 1256

  • Since: 2004/3/15


I saw a few posts away that these debug infos are quite normal.
I saw that newbb 2 has new code, that is strongly different from original's one (newbb 1)...
but who has the same "icon mistake" with these version of newbb ?Who can confirm ?

4
CEOFOL
Re: newbbpro 1.03 icon mistake
  • 2004/7/17 22:19

  • CEOFOL

  • Just popping in

  • Posts: 6

  • Since: 2004/6/30


Why not, backup sql db for all tables of forums and then backup your newbb pro folder, then disable and uninstall. Then delete it from your server, then re upload a freshly download version of it. Then readd your sql db data, could help. I have same newbb pro installed with no probs, I never install newbb at all, just newbbpro.

5
ChadK
Re: newbbpro 1.03 icon mistake
  • 2004/7/22 16:07

  • ChadK

  • Quite a regular

  • Posts: 242

  • Since: 2004/7/9 1


Make sure you have modules\newbb\images and make sure it's CHMOD to at least 755
Inside you should have a bunch of files that are all CHMOD to 644.



6
Marco
Re: newbbpro 1.03 icon mistake
  • 2004/7/22 16:33

  • Marco

  • Home away from home

  • Posts: 1256

  • Since: 2004/3/15


I just see your post, thanks to Chadk to have refreshed this...


@ CEOFOL

already made, but the problem is still there...

7
Marco
Re: newbbpro 1.03 icon mistake
  • 2004/7/22 16:35

  • Marco

  • Home away from home

  • Posts: 1256

  • Since: 2004/3/15


Quote:

ChadK wrote:
Make sure you have modules\newbb\images and make sure it's CHMOD to at least 755
Inside you should have a bunch of files that are all CHMOD to 644.

ok, all files were correctly chmoded...
pb is still there...

which version of XOOPS do you run ? 2.0.7 (it's mine) ?

thanks for your help...

have a look @samuels site
same problem
seems that french é,à,è make newbb difficult to display icons... or perhaps a cookie mystake ?

8
ChadK
Re: newbbpro 1.03 icon mistake
  • 2004/7/22 17:20

  • ChadK

  • Quite a regular

  • Posts: 242

  • Since: 2004/7/9 1


Yes, 2.0.7... my forum doesn't have that problem.. ?
Maybe I do.. I don't see it though. On the Samuel site, I see the problem also but what icon is it trying to display I wonder.. ?

9
Marco
Re: newbbpro 1.03 icon mistake
  • 2004/7/22 20:08

  • Marco

  • Home away from home

  • Posts: 1256

  • Since: 2004/3/15


look at the post I made in samuel's forum. I had a look a the file listed over there, but did not find where an error stays in one of the loops through the code....

Login

Who's Online

70 user(s) are online (34 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 70


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits