31
conas
Re: Classifieds 1.1 RC1 Security Release
  • 2008/3/11 23:40

  • conas

  • Just popping in

  • Posts: 54

  • Since: 2005/9/5 2


O.K.! But I don't have the add part on the bottom of the page!Is nothing there!

Can't experiment I'm not a memeber yet!But I see yours is nice.

When I click on the add photo that is where it takes me:
http://lsogor.com/modules/classifieds/view_photos.php?lid=2&uid=1
I'm not crazy I'm a hungarian!
http://lsogor.com

32
Runeher
Re: Classifieds 1.1 RC1 Security Release
  • 2008/3/12 2:03

  • Runeher

  • Module Developer

  • Posts: 825

  • Since: 2008/1/24


conas!

Did you check you main.php file in language folder:

define($main_lang."_ADD_PHOTOS","Is this empty??");

or is it the upload browse box you can't see?

Rune

33
conas
Re: Classifieds 1.1 RC1 Security Release
  • 2008/3/12 2:58

  • conas

  • Just popping in

  • Posts: 54

  • Since: 2005/9/5 2


I don't see no browse box and I don't have that line in my language/main.php.
I'm not crazy I'm a hungarian!
http://lsogor.com

34
Runeher
Re: Classifieds 1.1 RC1 Security Release
  • 2008/3/12 5:23

  • Runeher

  • Module Developer

  • Posts: 825

  • Since: 2008/1/24


Conas..

You should add that line to the file to get the link to show up: /modules/classifieds/language/english/main.php: ($main_lang."_ADD_PHOTOS","Add Images");

(or to your main.php file in your preferred language folder i.e. /modules/classifieds/language/hungarian/main.php)

Also what have you set in preferences? Did you select group permissions for new kategories in module permissions?

Rune

35
Runeher
Re: Classifieds 1.1 RC1 Security Release
  • 2008/3/12 5:57

  • Runeher

  • Module Developer

  • Posts: 825

  • Since: 2008/1/24


John..

I have a request for a new block to the module.

The block would show the recent listings just like in index, only without search and categories, if you know what i mean...

That way most recent listings can be shown without having the module as startmodule.

The current recent listings block is missing the images so it would be more attractive to show image ads in a block.

Rune

36
conas
Re: Classifieds 1.1 RC1 Security Release
  • 2008/3/15 19:18

  • conas

  • Just popping in

  • Posts: 54

  • Since: 2005/9/5 2


Will not help.The form not showing up on the page, like it does on John's site.
I'm not crazy I'm a hungarian!
http://lsogor.com

37
Runeher
Re: Classifieds 1.1 RC1 Security Release
  • 2008/3/16 14:38

  • Runeher

  • Module Developer

  • Posts: 825

  • Since: 2008/1/24


conas

Did you check submit permissions for webmasters in the modules permissions preferences?

Here is my site. I have pm a password to you so you can test it if you like. I have modified the scrips and theme a lot and the site will go into the norwegian market as a major personal ad site soon(i hope).

Note developers! I removed all credits from the scripst, but have made a credit module which can be found on the sitemap.

By the way, if someone knows who the author of mxdirectory is, and his website, please let me know.

Rune

38
conas
Re: Classifieds 1.1 RC1 Security Release
  • 2008/3/16 17:59

  • conas

  • Just popping in

  • Posts: 54

  • Since: 2005/9/5 2


Thanks Rune!
U r site is wery nice.I know it is working on everybody else's site, but something is wrong on my site.I know I'm missing something somewhere, but can't find it.That form will not show up on it.Either the html file is wrong or one of the php files missing something.
I'm not crazy I'm a hungarian!
http://lsogor.com

39
Runeher
Re: Classifieds 1.1 RC1 Security Release
  • 2008/3/16 20:24

  • Runeher

  • Module Developer

  • Posts: 825

  • Since: 2008/1/24


Do you have a lot of categories. if not, i would try to reinstall the module and see if that helps or maybe you have tried that already.
Also have you tried a different theme for your site? There might be somme missing classes in your theme css?
Rune

40
Runeher
Re: Classifieds 1.1 RC1 Security Release
  • 2008/3/16 21:58

  • Runeher

  • Module Developer

  • Posts: 825

  • Since: 2008/1/24


John

I guess there is another bug with the search feature? It seems to multiply search results depending on how many images are attached to the ad, instead of showing an ad just once in search results.

That might be a good thing for the internal search function, because is shows you different images, but in XOOPS search results, it shows the same ad up to the amount of images premium users can upload.

Rune

Login

Who's Online

48 user(s) are online (24 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 48


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits