11
trabis
Re: Images on all my site ! failed !
  • 2009/1/4 14:10

  • trabis

  • Core Developer

  • Posts: 2269

  • Since: 2006/9/1 1


Send Pm to you...

12
trabis
Re: Images on all my site ! failed !
  • 2009/1/4 17:05

  • trabis

  • Core Developer

  • Posts: 2269

  • Since: 2006/9/1 1


Seems that you did not look to the file!

if(!defined('XLANGUAGE_TAGS_RESERVED')) define('XLANGUAGE_TAGS_RESERVED', ",

...

and on and on around 3000 lines of it.

Your directories have 666 permission?
I use 755.

Your site is compromised somewhere. Even if I clean the lines they are written back the next instant. Probably you have a script in another file writing this one.

I think you should delete and reupload the core.(for start)

13
trabis
Re: Images on all my site ! failed !
  • 2009/1/4 17:21

  • trabis

  • Core Developer

  • Posts: 2269

  • Since: 2006/9/1 1


In fact the script seems to write this in every file that has in it. your include/functions.php is also corrupted.
Yeah, delete and upload everything.

14
lapsa2000
Re: Images on all my site ! failed !
  • 2009/1/4 21:50

  • lapsa2000

  • Quite a regular

  • Posts: 247

  • Since: 2006/10/27


hello .... trabis not understand what happened, nor what you did ... but, thanks! thank you very much !!!... now I XOOPS upwards again?
why it generates the error?

Thankssss !!!!!!!!!
Persevera...y seguiras
Perseverando !!!

15
trabis
Re: Images on all my site ! failed !
  • 2009/1/4 22:06

  • trabis

  • Core Developer

  • Posts: 2269

  • Since: 2006/9/1 1


You have a script that is writing things inside your files.
I believe that script is inside your server because it rewrites your file if I refresh the page.
I am downloading some files to see if I can isolate the script.
I´m performing a search in your files.
At the moment I have detected 27 corrupted files in 800 scanned.

It is pretty ugly.

16
trabis
Re: Images on all my site ! failed !
  • 2009/1/4 22:16

  • trabis

  • Core Developer

  • Posts: 2269

  • Since: 2006/9/1 1


Well, even if i detect the script you will have to reinstall XOOPS and modules, sorry. I have detected changes even for those modules using TRUST PATH.

Maybe know you understand why is not safe to distribute modules. I believe you were hacked by a bot and without really interest of the hacker. But if the hacker manage to manipulate your zipped files then you will be infecting other hosts.

My suggestion is:
If you insist in distribute modules please use a separated server to host the files. Don´t keep demos and modules together.

17
lapsa2000
Re: Images on all my site ! failed !
  • 2009/1/4 23:25

  • lapsa2000

  • Quite a regular

  • Posts: 247

  • Since: 2006/10/27


then my site was hacked? thanks for your interest and support! I will see what I do with the site ... is much work for a single person! thanks again, give you a hug!
Persevera...y seguiras
Perseverando !!!

Login

Who's Online

166 user(s) are online (128 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 166


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jun 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits