xoops forums

trabis

Core Developer
Posted on: 2008/5/26 0:38
trabis
trabis (Show more)
Core Developer
Posts: 2268
Since: 2006/9/1 1
#21

Re: My tabs 1.0 alpha is released for feature requests

I´m allways learning eheh. Thanks for that!

Anonymous

Posted on: 2008/5/26 2:13
Anonymous
Anonymous (Show more)
Posts: 0
Since:
#22

Re: My tabs 1.0 alpha is released for feature requests

Blocks & Groups admin has been added to mytabs admin panel.

Now you can easy manage the block and clone it.

http://www.arabxoops.com/uploads/mytabs_blocksadmin.zip

Anonymous

Posted on: 2008/5/26 2:51
Anonymous
Anonymous (Show more)
Posts: 0
Since:
#23

Re: My tabs 1.0 alpha is released for feature requests

shadetabs and indentmenu css classes has been fixed now by added missing images to /images folder and fixed tabcontent.css file.

trabis

Core Developer
Posted on: 2008/5/26 12:28
trabis
trabis (Show more)
Core Developer
Posts: 2268
Since: 2006/9/1 1
#24

Re: My tabs 1.0 alpha is released for feature requests

Uauu, great job Mowaffak! Keeping this way we´ll be able to release this as final soon!

trabis

Core Developer
Posted on: 2008/5/27 12:20
trabis
trabis (Show more)
Core Developer
Posts: 2268
Since: 2006/9/1 1
#25

Re: My tabs 1.0 alpha is released for feature requests

RC released yesterday

Fixed remaining php4 incompatibilities (by Mowaffak)

Blocks admin and permission admin(by GiJoe) added by Mowaffak.

Some css fixes by Mowaffak.

Css were broken into diferent files so, if you want to add new css, just upload it and it will be automatically available in your blocks options.

http://code.google.com/p/xuups/downloads/list

rgauci

Not too shy to talk
Posted on: 2008/5/27 13:36
rgauci
rgauci (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 173
Since: 2007/8/31
#26

Re: My tabs 1.0 alpha is released for feature requests

I have installed it on my site successfully but when I add a tab to a page it gives this error:

Quote:
Notice: Undefined index: tabid in file /modules/mytabs/admin/tab.php line 13
Be Set FREE!

trabis

Core Developer
Posted on: 2008/5/27 21:43
trabis
trabis (Show more)
Core Developer
Posts: 2268
Since: 2006/9/1 1
#27

Re: My tabs 1.0 alpha is released for feature requests

Thanks rgauci! I could not reproduce it here but your debug info was enough to get it right!

That bug and a few others were fixed, please check the RC2 to see if it is ok now:

http://code.google.com/p/xuups/downloads/list

Anonymous

Posted on: 2008/5/28 0:03
Anonymous
Anonymous (Show more)
Posts: 0
Since:
#28

Re: My tabs 1.0 alpha is released for feature requests

Great job trabis

Now what's about "display page title" option ? so user can choose to display or hide page title inside the block.

I know this need to adding field to mytabs_page MySQL table and modify many php files and template file but you can do it for improve this module.

Resized Image

trabis

Core Developer
Posted on: 2008/5/28 0:20
trabis
trabis (Show more)
Core Developer
Posts: 2268
Since: 2006/9/1 1
#29

Re: My tabs 1.0 alpha is released for feature requests

Hum , do you think you can do it in general settings for my tabs, or is better to use per page?

Blocks would need that treatment to.

Or we coud just prefix titles with '-'
Ex:

demo would show
-demo would not show

What do you think?

Anonymous

Posted on: 2008/5/28 0:43
Anonymous
Anonymous (Show more)
Posts: 0
Since:
#30

Re: My tabs 1.0 alpha is released for feature requests

If you do it in general settings, user can't choose which block with page title and other without page title, so I think per page is more professional.

You need to add titledisplay or something to sql file:

CREATE TABLE `mytabs_page` (
`pageid` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
`pagetitle` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '',
`titledisplay` enum('YES','NO') NOT NULL default 'YES',
PRIMARY KEY (`pageid`)
) TYPE=MyISAM;

then modify page functions inside /admin and /class php files to be able to change the value of titledisplay.

I think you are smarter than I teach you what you have to do .. lol