1
neohiro
Sometime the first page of a module doesn't show.
  • 2006/1/19 11:00

  • neohiro

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2004/12/4


Hi all,
I have installed XOOPS several time for any kind of site and always it work good. But is since 2 or 3 times that I have some problems with it. Sometimes for the news module the first page of it appear white no error message or nothing, and the same for forum module and user.php too.
Anyone has the same problem?
Depends by the server? Or I did some wrong?

Thanks
Max

2
bluenova
Re: Sometime the first page of a module doesnt show.

And with PHP Debug turned on, still nothing?

3
neohiro
Re: Sometime the first page of a module doesnt show.
  • 2006/1/20 16:43

  • neohiro

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2004/12/4


Thanks, with PHP debug turned on the page display several errors like this:

This page cannot be displayed due to an internal error.

If you are the administrator of this site, please visit the XOOPS Troubleshooting Page for assistance.

Notice [PHP]: Only variable references should be returned by reference in file include/functions.php line 491
Notice [PHP]: Only variable references should be returned by reference in file include/functions.php line 491
Notice [PHP]: Only variables should be assigned by reference in file class/database/mysqldatabase.php line 239
Notice [PHP]: Only variable references should be returned by reference in file class/database/mysqldatabase.php line 386
Notice [PHP]: Only variables should be assigned by reference in file class/database/mysqldatabase.php line 239

I'm not so good in PHP there is some that I can do?

Thanks again
Max

Login

Who's Online

68 user(s) are online (41 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 68


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits