1
fredski
Forum 'nl2br' Problem
  • 2005/9/28 10:30

  • fredski

  • Quite a regular

  • Posts: 265

  • Since: 2004/1/26


I'm using CBB 2.2 and when I try and create a topic the text displays as nl2br when I go to view the post.

This seems to only happen when I use the default DHTML Box for entering the topic text. If I use the dropdown and select the standard Text Box the post is displayed fine.

Anyone know how I can either, fix the DHTML Box or remove the DHTML as the default selection for entering Text?

I'd rather the DHTML Box was fixed though.

I also have the Kovi Text Box which works ok too.

Any help would be much appreciated.

Thanks

2
JMorris
Re: Forum 'nl2br' Problem
  • 2005/9/28 10:33

  • JMorris

  • XOOPS is my life!

  • Posts: 2722

  • Since: 2004/4/11


fredski,

What version of XOOPS are you using?

There is a bug in the 2.2.x branch that causes that has been reported, and is being fixed.

Best Regards,

James
Insanity can be defined as "doing the same thing over and over and expecting different results."

Stupidity is not a crime. Therefore, you are free to go.

3
fredski
Re: Forum 'nl2br' Problem
  • 2005/9/28 10:55

  • fredski

  • Quite a regular

  • Posts: 265

  • Since: 2004/1/26


Version 2.2.3

Login

Who's Online

261 user(s) are online (162 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 261


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Apr 30
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits