11
malexandria
Re: Urgent - Still Looking for Help!

Quote:

stefan88 wrote:
Looking at your site I noticed that if I try to access article directly by address it shows ...

For example (just random number):

http://eclipsemagazine.com/modules/news/article.php?storyid=31



EXACTLY!! The data is there, it's just not displaying.

12
stefan88
Re: Urgent - Still Looking for Help!
  • 2006/2/23 15:25

  • stefan88

  • Community Support Member

  • Posts: 1085

  • Since: 2004/9/20


It is displaing when selected directly.
Did you try to reupload news module and update? It could be a broken file ...
..

13
malexandria
Re: Urgent - Still Looking for Help!

yes, repeatedly, and the various versions 1.31 - the original, 1.44 and nothing. I really think the problem has to do with the table indexing that I mentioned before, although when I look at the data in the tables it looks fine to me.

14
stefan88
Re: Urgent - Still Looking for Help!
  • 2006/2/23 15:30

  • stefan88

  • Community Support Member

  • Posts: 1085

  • Since: 2004/9/20


BTW the archive is also working - news show ok
..

15
stefan88
Re: Urgent - Still Looking for Help!
  • 2006/2/23 15:37

  • stefan88

  • Community Support Member

  • Posts: 1085

  • Since: 2004/9/20


Did you check your templates ...?

you could also PM 'next' in your site
..

16
malexandria
Re: Urgent - Still Looking for Help!

nope, it's not a template issue - at least I don't think, I'm using all the default templates at the moment, and all of them are rendered.

17
stefan88
Re: Urgent - Still Looking for Help!
  • 2006/2/23 16:47

  • stefan88

  • Community Support Member

  • Posts: 1085

  • Since: 2004/9/20


If you enable some of the news blocks (Top, Random) do something show?
..

18
malexandria
Re: Urgent - Still Looking for Help!

Quote:

stefan88 wrote:
If you enable some of the news blocks (Top, Random) do something show?


tried that and still blank, and I tried creating a test story and still nothing. It seems obvious that it's a permissions problem, but I don't know what it is, I'm sure everything is chmoded properly. I also replaced the News 1.31 forum with the current version 1.4x

19
gestroud
Re: Urgent - Still Looking for Help!
  • 2006/2/23 17:29

  • gestroud

  • Home away from home

  • Posts: 1538

  • Since: 2004/12/22


I don't know if this applies in your situation, but this is something that happened to me last night.

I had a semi-dormant site that was using 2.010. We recently switched servers, so I just backed the site and the database up with the intention of attending to it one day.

Last night, I decided to upload the site. I had forgotten what version of XOOPS it was, so I just created a database, uploaded my site and added all the updates I thought were necessary for 2.0.13. Needless to say, it didn't come out too well. It was a total mess with phpdebug errors out the yingyang.

I deleted everything except the mainfile.php, uploads, themes and a few html files I needed. I even dumped the database. (Of course, I had a backup of the original site.)

Next, I re-uploaded the original site with the exception of the files/folders I retained AND re-installed 2.0.10's core files from a copy I have on my hard drive.

Works perfect now and I decided to upgrade the whole thing to 2.2.4. I've got to do some work on the site, but none of it is related to the upgrade.

The whole process took about 3 hours.

20
iHackCode
Re: Urgent - Still Looking for Help!

did you update the module.? Resized Image


and did you try..
Quote:
5) If you are using the default template set. First create some test news then
go on the part of your website where your users can see the news (for example
http://www.example.com/modules/news). If you can see the test news, come back
to the admin part of your site. Go in the news module's preferences and for
the option named "News Display Layout" select "By topic". Come back to the
visible part of your website (http://www.example.com/modules/news).
If you can see your news, ignore the rest of this point, else, if you
can't see the news then, in admin -> templates, beside the default template
set, click on the link named "Clone", give it a name then go in
admin -> preferences, select "General Settings" and in the scrolling list
called "Default template set", select the template you have previously
cloned.


Yet?
CBB / LatestNews / Publisher / XM-Spotlight

(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

Login

Who's Online

75 user(s) are online (49 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 75


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits