xoops forums

broyle

Just popping in
Posted on: 2003/2/4 16:24
broyle
broyle (Show more)
Just popping in
Posts: 15
Since: 2003/1/19
#1

A tip about Xoops 2's backend.php

Just as a heads-up to other users, the XOOPS 2 backend.php file isn't broken if you get reports of it not displaying headlines properly.

If one of your syndicators reports that your feed is showing up as XOOPS 2, followed by the tail-end of your story URL, let them know that your backend.php file is using RSS 2.0 now, instead of RSS 0.91.

This ought to clear up any display problems!

Fireater

Friend of XOOPS
Posted on: 2003/2/9 12:55
Fireater
Fireater (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 65
Since: 2002/1/4 1
#2

Re: A tip about Xoops 2's backend.php

Thanks Mate!

fishspon

Not too shy to talk
Posted on: 2004/1/18 11:42
fishspon
fishspon (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 164
Since: 2003/11/23
#3

Re: A tip about Xoops 2's backend.php

i have a much larger problem though... i cannot get backend.rss to display anything at all... please check out http://hififorum.co.uk/backend.php

If there's any configuring to do at installation for RSS, i don't think i bothered, but now i want RSS to work, and i don't know what to do!

Thanks in advance to anyone who can help

Herko

XOOPS is my life!
Posted on: 2004/1/18 13:28
Herko
Herko (Show more)
XOOPS is my life!
Posts: 4238
Since: 2002/2/4 1
#4

Re: A tip about Xoops 2's backend.php

It shows perfectly fine for me... A normal XML file in the RSS 2.0 standard.

Herko

lykoszine

Module Developer
Posted on: 2004/1/18 15:03
lykoszine
lykoszine (Show more)
Module Developer
Posts: 244
Since: 2002/1/2 2
#5

Re: A tip about Xoops 2's backend.php

In some browsers, some versions of IE esp, an RSS/XMl file will not display if you click on it directly.

If you right click and save as, or view it with a different browser, then you will be able to see it.

fishspon

Not too shy to talk
Posted on: 2004/1/18 15:04
fishspon
fishspon (Show more)
Not too shy to talk
Posts: 164
Since: 2003/11/23
#6

Re: A tip about Xoops 2's backend.php

it's ok... i know what the problem is now... it's not backend.php, it's the page that it should be called on:

http://hififorum.co.uk/modules/liens

At the bottom, it says "Example", but there's nothing there... any ideas??

[EDIT]Ignore that, it works fine now... just didn't earlier. Is backend.php run at intervals to write to an intermediate file or anything??[/EDIT]