xoops forums

Sikandar

Just popping in
Posted on: 2008/10/6 17:08
Sikandar
Sikandar (Show more)
Just popping in
Posts: 99
Since: 2005/5/19
#1

Setup of version 2.3 issue?

Hi,
I have downloaded 2.3.1 and trying to setup but on step 5/11 I am entering IP address in Server hostname and username and password but when I am clicking on next it is not proceeding? Anyone faced this issue? thanks

Sikandar

Just popping in
Posted on: 2008/10/7 15:31
Sikandar
Sikandar (Show more)
Just popping in
Posts: 99
Since: 2005/5/19
#2

Re: Setup of version 2.3 issue?

Waiting for any reply. thanks

Anonymous

Posted on: 2008/10/7 15:49
Anonymous
Anonymous (Show more)
Posts: 0
Since:
#3

Re: Setup of version 2.3 issue?

On what sort of machine/system are you installing - local machine/wamp or remote server?

Try a web address rather than an IP address.

Sikandar

Just popping in
Posted on: 2008/10/8 1:57
Sikandar
Sikandar (Show more)
Just popping in
Posts: 99
Since: 2005/5/19
#4

Re: Setup of version 2.3 issue?

It is a shared hosting server and which I used old version but this new version is giving this problem. The hosting guys are suggesting that I need to purchase dedicated hosting? On my local machine I installed wamp and it is working but on hosting site it is not working. Guidance will be appreciated. thanks

ghia

Community Support Member
Posted on: 2008/10/8 2:58
ghia
ghia (Show more)
Community Support Member
Posts: 4954
Since: 2008/7/3 1
#5

Re: Setup of version 2.3 issue?

As JAVesey said: Enter your domain name eg. mysite.com
The IP address will not work.
But there is no need to purchase dedicated hosting.
If PHP and MySQL are present, it should work out (see detailed requirements in the readme files).