1
qcorek
modules problem / functions.ini.php/
  • 2008/1/18 14:30

  • qcorek

  • Just popping in

  • Posts: 68

  • Since: 2007/10/7


Ok. Hate this constant errors..

After insatalling article module or xoopspolls they seems to be ok. But module is not working properly...; After clicking on module icon(entering the module) i keep gerring this error message


Errors
Warning: include_once(/modules/article/include/functions.cache.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in file /Frameworks/art/functions.ini.php line 154


Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/modules/article/include/functions.cache.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php5:/usr/share/php5/PEAR') in file /Frameworks/art/functions.ini.php line 154


I have the newest framewokrs
the same error with article and polls

Software server Apache/2.2.3 (Linux/SUSE)
PHP version 5.1.2
MySql version 5.0.26

Help

2
mboyden
Re: modules problem / functions.ini.php/
  • 2008/1/18 19:06

  • mboyden

  • Moderator

  • Posts: 484

  • Since: 2005/3/9 1


Check the troubleshooting FAQ and see if any of those tips or suggestions help you narrow in on the issue. Also make sure that file permissions are correct on all the files throughout.

Which versions of XOOPS, articles, polls?
Pessimists see difficulty in opportunity; Optimists see opportunity in difficulty. --W Churchill

XOOPS: Latest | Debug | Hosting and Web Development

3
qcorek
Re: modules problem / functions.ini.php/
  • 2008/1/18 20:01

  • qcorek

  • Just popping in

  • Posts: 68

  • Since: 2007/10/7


xoops 2.0.18
article is final 1.0
polls 1.1

could be something with php?cache?

god #OOPS#it

4
suisss
Re: modules problem / functions.ini.php/
  • 2008/5/21 19:45

  • suisss

  • Just popping in

  • Posts: 45

  • Since: 2004/6/20


Hi,

I have the same prob.
xoops 2.2.4
article 1.0 final
nothing else

PHP Debug:
Warning [PHP]: include_once(c:\wamp\www\site\modules\article\include\functions.cache.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in file C:\wamp\www\site\Frameworks\art\functions.ini.php line 154
Warning [PHP]: include_once() [function.include]: Failed opening 'c:\wamp\www\site\modules\article\include\functions.cache.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in file C:\wamp\www\site\Frameworks\art\functions.ini.php line 154
Error [error]: Smarty error: [in db:article_archive.html line 48]: syntax error: unrecognized tag 'foreachq' (Smarty_Compiler.class.php, line 566) in file C:\wamp\www\site\class\smarty\Smarty.class.php line 1084

I canĀ“t find any solution

5
zyspec
Re: modules problem / functions.ini.php/
  • 2008/5/22 16:44

  • zyspec

  • Module Developer

  • Posts: 1093

  • Since: 2004/9/21


check ./Frameworks/art directory for a file called functions.ini.php - it appears it's missing from your installation. Re-upload the file from the release package if it's not there.

suisss - make sure you also follow the 'special' instructions for XOOPS 2.2 installs.

6
suisss
Re: modules problem / functions.ini.php/
  • 2008/5/22 18:56

  • suisss

  • Just popping in

  • Posts: 45

  • Since: 2004/6/20


Hi zyspec,

Thanks for your advices, but i getting the same prob.

Login

Who's Online

81 user(s) are online (51 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 81


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits