xoops forums

jmass

Friend of XOOPS
Posted on: 2004/8/13 4:35
jmass
jmass (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 524
Since: 2003/12/18
#1

Istats templates hacked

I just implemented the istats module. It is awesome!

I took the time to "cean up" the istats smarty templates. Not that they were bad, but I do not like having to add to my css files, or the very fixed width of them. Anyways, if you want my little tweaks....

http://www.outoftheboxsolutions.com/obs_istats.tar

JMass

-Page

Just popping in
Posted on: 2004/9/3 15:52
-Page
-Page (Show more)
Just popping in
Posts: 74
Since: 2004/7/16
#2

Re: Istats templates hacked

Hi JMass, I must be missing the obvious here but I get only a broken, unformatted page when ever I go to my istats.

- As if I'm missing a configuration address.
My links are addressed to: (myaddress)/modules/istats/_PHP_SELF?action=2

You state in the install.txt that the footer code must be added as well.
Quote:
<{if $xoops_isadmin != 1}>
<script type="text/Javascript">
<!--
istat = new Image(1,1);
istat.src = "http://YOUR_XOOPS_SITE_URL/modules/is ... quot;&refer="+escape(document.referrer)+"&page="+location.href;
//-->
</script>
<{/if}>

I have a very customized footer and I'm assuming that the footer code that's important in there is the above but when I put it in there, the <if> statement prints out on the footer of the site.

I'm betting that my foopa here is probably obviouse to you.

Thanks for any help?

Comments appreciated.

Iggy80

Just popping in
Posted on: 2005/4/26 16:24
Iggy80
Iggy80 (Show more)
Just popping in
Posts: 11
Since: 2004/8/16
#3

Re: Istats templates hacked

Hi I also use istats and the templates do not work right with firefox. I tried to fix them, but I couldnĀ“t figure it out.

I am very interested in alternative templates for istats. Is the any possibility ?

Anonymous

Posted on: 2005/7/4 4:52
Anonymous
Anonymous (Show more)
Posts: 0
Since:
#4

Re: Istats templates hacked

Quote:

jmass wrote:
I just implemented the istats module. It is awesome!

I took the time to "cean up" the istats smarty templates. Not that they were bad, but I do not like having to add to my css files, or the very fixed width of them. Anyways, if you want my little tweaks....

http://www.outoftheboxsolutions.com/obs_istats.tar

JMass


Link broken. . .

ClubNUKE

Just popping in
Posted on: 2005/7/4 4:54
ClubNUKE
ClubNUKE (Show more)
Just popping in
Posts: 83
Since: 2004/9/1 2
#5

Re: Istats templates hacked

Quote:

jmass wrote:
I just implemented the istats module. It is awesome!

I took the time to "cean up" the istats smarty templates. Not that they were bad, but I do not like having to add to my css files, or the very fixed width of them. Anyways, if you want my little tweaks....

http://www.outoftheboxsolutions.com/obs_istats.tar

JMass


link broken...
Resized Image
Posted on: 2005/7/4 5:19
smdcom
smdcom (Show more)
Posts: 901
Since: 2004/4/27
#6

Re: Istats templates hacked

where's the file?... gimme.. gimme... thanks!

kamax

Friend of XOOPS
Posted on: 2005/7/4 11:08
kamax
kamax (Show more)
Friend of XOOPS
Posts: 44
Since: 2005/1/15
#7

Re: Istats templates hacked

Great! I'm waiting for a long time to get it fixed

Anonymous

Posted on: 2005/7/4 13:39
Anonymous
Anonymous (Show more)
Posts: 0
Since:
#8

Re: Istats templates hacked

I am also waiting for this file, but look at the date...this thread is old