1
MikeIT
Various blocks
  • 2005/2/23 15:24

  • MikeIT

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2005/2/23


Hi,
i want subdivide the main block in other blocks. Example: I want make community block with in it there are forum module, chat module, blog module; then make a contact block with in it Contact staff module, surveys module, etc..
Can anyone help me?

MikeIT

2
JasonMR
Re: Various blocks
  • 2005/2/23 15:32

  • JasonMR

  • Just can't stay away

  • Posts: 655

  • Since: 2004/6/21


You have at least two options:

1) create your own blocks (sys admin -> blocks)
2) use the Multimenu module

3
MikeIT
Re: Various blocks
  • 2005/2/23 15:39

  • MikeIT

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2005/2/23


Thanks for the answer. Now i try.

4
JasonMR
Re: Various blocks
  • 2005/2/23 15:43

  • JasonMR

  • Just can't stay away

  • Posts: 655

  • Since: 2004/6/21


You're welcome, let us know if you run into any trouble.

5
MikeIT
Re: Various blocks
  • 2005/2/23 20:17

  • MikeIT

  • Just popping in

  • Posts: 7

  • Since: 2005/2/23


JasonMR i have a problem with multiMenu. When i add a link, in the menĂ¹ don't show the sub-menĂ¹ of that link. How can i resolve this problem?

Ty
MikeIT

6
JasonMR
Re: Various blocks
  • 2005/2/23 23:05

  • JasonMR

  • Just can't stay away

  • Posts: 655

  • Since: 2004/6/21


I'm not sure (as I don't use Multimenu, this is something Solo would know as the creator ), but I believe that Multimenu just doesn't automaticly display said submenues, but that you would have to provide these links by hand. At least that was my experience, when I first tried it (a couple of mth's ago).

But looking at this thread indicates, that the newest version 1.6 should do this.

Here's another thread, started at release.

HTH

7
Staren
Re: Various blocks
  • 2005/2/25 7:19

  • Staren

  • Just popping in

  • Posts: 17

  • Since: 2005/2/21


If you have 1.6 of Multimenu, what you want to do is go into the docs folder that was in the .zip when you downloaded the module. There is a text file there that explains how to write the menu links, and to use specal characters to tell the module if you want it to show the sub-menus or not.

8
ReySolar
Multimenu module: various blocks or interior pages?
  • 2005/2/25 15:48

  • ReySolar

  • Not too shy to talk

  • Posts: 181

  • Since: 2005/2/2 1


Can I create links to interior pages in my xoops's site with the Multimenu module, or only I can subdivide blocks with it?
Thanks

ReySolar

Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

67 user(s) are online (42 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 67


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: May 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits