xoops forums

Forum Index


Board index » All Posts (tibski)




tibski

Just popping in
Posted on: 2007/9/16 1:42
tibski
tibski (Show more)
Just popping in
Posts: 14
Since: 2006/12/13
#1

Re: RSS feed hack for xcgal Module .. share your photos with others!

Nice work Mowaffak


tibski

Just popping in
Posted on: 2007/6/15 13:51
tibski
tibski (Show more)
Just popping in
Posts: 14
Since: 2006/12/13
#2

turning off the xcgallery batch upload feature

I cant find my way in turning off the batch upload feature for registered users in xcgallery.

I dont want registered users to access this.

Is there a way to turn this feature off to registered users??

thanks


tibski

Just popping in
Posted on: 2007/6/4 23:28
tibski
tibski (Show more)
Just popping in
Posts: 14
Since: 2006/12/13
#3

Re: Problem with "articles"

thanks for the link. I have been searching for this updated version of articles


tibski

Just popping in
Posted on: 2007/6/4 3:06
tibski
tibski (Show more)
Just popping in
Posts: 14
Since: 2006/12/13
#4

content module

I wanted to divide the content of my article into 2 pages or more because you have to scroll down to read the very long article, I tried using [pagebreak], [extend], etc... but it doesnt work.

Can you please help me out.

Please click here to see my problem.

thanks


tibski

Just popping in
Posted on: 2007/6/3 23:40
tibski
tibski (Show more)
Just popping in
Posts: 14
Since: 2006/12/13
#5

Re: x_movie module installation help

thanks opticool. I will try it


tibski

Just popping in
Posted on: 2007/6/1 5:35
tibski
tibski (Show more)
Just popping in
Posts: 14
Since: 2006/12/13
#6

Re: x_movie module installation help

hi pacho,

I think the problem is in the xmovie module that I have.

I tried installing a different version, the movie was aligned center, however I cant submit movies. It seems that the module has a bug.

do you know a link which I can download the xmovie module in english version and that works?

thanks


tibski

Just popping in
Posted on: 2007/5/30 0:39
tibski
tibski (Show more)
Just popping in
Posts: 14
Since: 2006/12/13
#7

Re: x_movie module installation help

sad to say it still didnt solve the problem, its still aligned left. Does the css in the xmovie module has anything to do with this? or its just all the in theme css?

thanks again pacho


tibski

Just popping in
Posted on: 2007/5/29 1:33
tibski
tibski (Show more)
Just popping in
Posts: 14
Since: 2006/12/13
#8

Re: x_movie module installation help

hi pacho thanks for the info. But im confused in which css will i have to edit? Can you please specify.

thanks


tibski

Just popping in
Posted on: 2007/5/28 13:23
tibski
tibski (Show more)
Just popping in
Posts: 14
Since: 2006/12/13
#9

Re: article module 1.0 & 2.2.3 - no visible blocks!

Thanks for the link phppp


tibski

Just popping in
Posted on: 2007/5/28 6:49
tibski
tibski (Show more)
Just popping in
Posts: 14
Since: 2006/12/13
#10

Re: x_movie module installation help

Can anyone help me please...

My embedded video is not aligned center in my block.

click here to see problem



TopTop
(1) 2 »