1
Dan86
Re: Strange News Module Issue with Topics
  • 2007/5/4 16:14

  • Dan86

  • Just popping in

  • Posts: 15

  • Since: 2006/5/23


Anyone?



2
Dan86
Strange News Module Issue with Topics
  • 2007/5/1 19:09

  • Dan86

  • Just popping in

  • Posts: 15

  • Since: 2006/5/23


http://img245.imageshack.us/img245/1258/problemzy2.jpg

That is what I get when I click, say, the "gaming" topic link in the news module. Instead of displaying all news stories in the topic "gaming", I get nothing but 3 bars of class "odd".

Can anyone help me locate the problem?



3
Dan86
Auto-Login problem - Urgent help required.
  • 2007/2/7 18:05

  • Dan86

  • Just popping in

  • Posts: 15

  • Since: 2006/5/23


Okay, please someone help me here. I installed THIS autologin hack and my site went crazy! It won't let me login, saying that there is an error in functions.php on line 145 which is the following:

function xoops_refcheck($docheck=1)
{
return $GLOBALS['xoopsSecurity']->checkReferer($docheck);
}

I'm going crazy here because it was so messed up after installing this that I couldn't even get to update the system module. Worse yet, I have no backups!!!

PLEASE HELP. WHAT DO I DO?!



4
Dan86
Re: News Posts not being displayed on front page
  • 2007/1/27 3:30

  • Dan86

  • Just popping in

  • Posts: 15

  • Since: 2006/5/23


Still not working. There's no instructions for me to follow to fix this.

By Topic works, but still, Classic mode does not show on the front page. It's really annoying.



5
Dan86
Re: News Posts not being displayed on front page
  • 2007/1/11 0:44

  • Dan86

  • Just popping in

  • Posts: 15

  • Since: 2006/5/23


Yes. It is the start page. All the blocks are on.

And yes, the time of the article has come to pass. It works with Topic view, but with Classic view, nothing is shown.



6
Dan86
News Posts not being displayed on front page
  • 2007/1/10 4:35

  • Dan86

  • Just popping in

  • Posts: 15

  • Since: 2006/5/23


I just upgraded to News 1.44 and news topics aren't posting on the front page. Permissions are all correct, and the article's "Display on Front Page" is enabled.

When I switch to Topic view, it will display, but I don't like that format, and I would like it to work with the Classic setting.



7
Dan86
Re: Access Avatar Database
  • 2006/11/11 19:25

  • Dan86

  • Just popping in

  • Posts: 15

  • Since: 2006/5/23


Thank you so so much. You made a small error with the ) at the end of $avImg, but I fixed it and I'm really extreemely greatful.

Thank you again.

~Dan



8
Dan86
Access Avatar Database
  • 2006/11/8 22:22

  • Dan86

  • Just popping in

  • Posts: 15

  • Since: 2006/5/23


Hi, I am using MyReviews and I would like to know how to access avatars in php because I want to put a user's avatar next to each review they make.

I tried _US_AVATAR among many others. How do I call on a users avatar in php?

.. using XOOPS 2.

please help! :)



9
Dan86
Re: alightFC theme problem in Firefox
  • 2006/9/29 20:35

  • Dan86

  • Just popping in

  • Posts: 15

  • Since: 2006/5/23


Oh no! XD

Well thanks for trying. It was really nice of you. Can anyone else figure this out?



10
Dan86
Re: alightFC theme problem in Firefox
  • 2006/9/21 21:03

  • Dan86

  • Just popping in

  • Posts: 15

  • Since: 2006/5/23


I have this exact problem. Is there anyone who can supply code to support firefox in this way? If not, maybe some alternate code?

Thanks a lot!




TopTop
(1) 2 »



Login

Username:
Password:

Lost Password? Register now!

Who's Online

67 user(s) are online (43 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 67


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jan 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits