1
radiox151
Re: Login/ page not displayed
  • 2004/9/20 20:25

  • radiox151

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2004/6/9 2


Seems that as soon as someone logs in the index.php file is not accessible anymore. You can get to any other page except that one. www.radioiv.com , test login is xoopstest, password is xoops1



2
radiox151
Login/ page not displayed
  • 2004/9/20 20:15

  • radiox151

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2004/6/9 2


Whenever I login as admin, it takes a long time for the admin page to load, then I get a page cannot be displayed. But, If I type in www.myurl.com/admin.php it takes me directly to the admin page. At the same time, when I am logged in as admin... I cannot access my site, I can only access it after I have logged out of admin. This just starting happening.



3
radiox151
Re: debaser new version!
  • 2004/9/20 15:40

  • radiox151

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2004/6/9 2


I installed the beta version... tried doing the batch load and Nothing! I uploaded 2 songs via ftp to the batchload folder.



4
radiox151
New version???
  • 2004/9/20 0:25

  • radiox151

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2004/6/9 2


Any news when the new version will be out?



5
radiox151
Re: How to "Include" another php page??
  • 2004/9/15 4:35

  • radiox151

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2004/6/9 2


THANK YOU!!! That worked! I have been trying to figure this out for the past 5 days... I had it in an iframe and everytime I would click on a band link it would open within the iframe. Looked terrible. Again, Thank you very much!!



6
radiox151
How to "Include" another php page??
  • 2004/9/14 21:17

  • radiox151

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2004/6/9 2


My site is www.RADIOIV.com, using xoops. I am trying to implement components from "Jamroom" into xoops. How can I "Include" the following page into my main page and others?? http://www.radioiv.com/jamroom/rank.php?mode=song&order=4 Thanks in advance.



7
radiox151
Re: No Go Module
  • 2004/9/14 15:27

  • radiox151

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2004/6/9 2


Oh, I renamed the debaser link to "Submit Music"... and I have it set to auto approve songs/uploads and comments, and where anon. users can post comments.



8
radiox151
Re: No Go Module
  • 2004/9/14 15:17

  • radiox151

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2004/6/9 2


I am running XOOPS 2.0.7./winxp/ie6. I got the uploads to work. It was my connection, I am on Satellite (connection is not very good, I believe it was timing out); But even after I upload, I still get a blank screen with no content when I click on the "Debaser" link. I get the upload screen when I click on "Submit mp3" and when I click on "Mydebaser" and choose a player... it says "database has been updated" and returns me to the blank screen. Also, after I upload an mp3 and get the confirmation... I cannot see any info about the mp3, no song title/artist, just playtime/lenght of song. I would really like to implement this module on my site. IT is just what I have been looking for. I run an unsigned band site and think it will be perfect. My site is www.RADIOIV.com; login with username xoopstest and pwd xoops1 to see the module. Let me know what you think.



9
radiox151
Re: No Go Module
  • 2004/9/14 2:19

  • radiox151

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2004/6/9 2


I installed WFDownloads and discovered that Registered Globals is "ON"... so, I dont know what the problem is. I chmod the folders upload and batchupload. Just running into a problem when uploading and the songs dont show up but they are in the uploads folder. Also, when I click on the debaser link in the main menu, nothing is displayed on the main page. Is this suppose to happen?>



10
radiox151
Re: No Go Module
  • 2004/9/14 1:45

  • radiox151

  • Just popping in

  • Posts: 56

  • Since: 2004/6/9 2


Installed the module... seems pretty cool. I uploaded songs but cant see them. Nothing to approve neither!! but they are there in the uploads folder. Two songs that I tried to upload came back with this translated error msg "File/home/radioiv/public_html/modules/debaser/upload/1095127530.mp3 does not exist!" it was in german. I do not know if register globals are off. How can I find out, and How do I change that if they are?




TopTop
(1) 2 3 4 ... 6 »



Login

Who's Online

74 user(s) are online (33 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 74


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Jul 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits