1
DeGrey
Re: IIS Install problem
  • 2002/6/6 21:18

  • DeGrey

  • Just popping in

  • Posts: 5

  • Since: 2002/6/6 1


Worked like a charm!
Thanks so much!



2
DeGrey
Re: IIS Install problem
  • 2002/6/6 20:39

  • DeGrey

  • Just popping in

  • Posts: 5

  • Since: 2002/6/6 1


Here is the error generated on "Groups"

PHP Warning: Failed opening 'admin/groups/groups.php' for inclusion (include_path='c:\php4\pear') in D:\IISRoot\####\modules\system\admin\groups\main.php on line 5 PHP Fatal error: Call to undefined function: displaygroups() in D:\IISRoot\####\modules\system\admin\groups\main.php on line 85

####=deleted path



3
DeGrey
Re: IIS Install problem
  • 2002/6/6 20:28

  • DeGrey

  • Just popping in

  • Posts: 5

  • Since: 2002/6/6 1


I'm using the default theme. I haven't touched the original upload of the files. I can change themes in my user profile on the front page and they show up fine. The admin control pages just don't want to load.



4
DeGrey
Re: IIS Install problem
  • 2002/6/6 19:27

  • DeGrey

  • Just popping in

  • Posts: 5

  • Since: 2002/6/6 1


IE 6.0 running on Win 2k Pro



5
DeGrey
IIS Install problem
  • 2002/6/6 19:16

  • DeGrey

  • Just popping in

  • Posts: 5

  • Since: 2002/6/6 1


I got XOOPS installed fine. Everything seems to work until I log into admin. The NEWS section works fine but when I click on any of the SYSTEM ADMIN menu items the page is blank. No errors or anything... just a blank page.

Any ideas?




TopTop



Login

Who's Online

68 user(s) are online (35 user(s) are browsing Support Forums)


Members: 0


Guests: 68


more...

Donat-O-Meter

Stats
Goal: $100.00
Due Date: Aug 31
Gross Amount: $0.00
Net Balance: $0.00
Left to go: $100.00
Make donations with PayPal!

Latest GitHub Commits