xoops forums

Mamba

Moderator
Posted on: 2/6 7:32
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10346
Since: 2004/4/23
#11

Re: Problems with Lexicon

Quote:
this is the most recent version of lexicon. updated 18 days ago

just another xoops module that doesn't work

Updated, but not released, it's still a Beta:
https://github.com/XoopsModules25x/lex ... /master/xoops_version.php

As in every Beta, you should expect bugs, which you report, and hopefully somebody will fix them.

And everybody appreciates your testing and bug reporting.
Please support XOOPS & DONATE
Use 2.5.8 | Debug | Requests | Bugs

aerograf

Just popping in
Posted on: 2/6 8:51
aerograf
aerograf (Show more)
Just popping in
Posts: 49
Since: 1/7 14:01
#12

Re: Problems with Lexicon

Quote:

Bleekk wrote:
@aerograf

maybe it helps if you redirect to the index page if a user calls a non-existent page

go to entry.php line 81
change this
// verify result
    
if ($xoopsDB->getRowsNum($result) <= 0) {
        
redirect_header('javascript:history.go(-1)'2_MD_LEXIKON_UNKNOWNERROR);
        exit();
    }


to
// verify result
    
if ($xoopsDB->getRowsNum($result) <= 0) {
        
redirect_header(XOOPS_URL.'/modules/lexikon/index.php'2_MD_LEXIKON_UNKNOWNERROR);
        exit();
    }

Thank you!!! Less errors from robots will.
The same should be done in category.php line 117, reduced to the form:
// verify ID
    
if ($xoopsDB->getRowsNum($catdata) <= 0) {
        
redirect_header(XOOPS_URL.'/modules/lexikon/index.php'2_MD_LEXIKON_UNKNOWNERROR);
        exit();
    }

But why do we need /include/notification.inc.php? Like he should do a redirect? Or am I wrong?

Bleekk

Theme Designer
Posted on: 2/6 9:04
Bleekk
Bleekk (Show more)
Theme Designer
Posts: 809
Since: 2002/12/14
#13

Re: Problems with Lexicon

you are welcome

Zap_English

Quite a regular
Posted on: 2/6 9:27
Zap_English
Zap_English (Show more)
Quite a regular
Posts: 284
Since: 2016/5/24
#14

Re: Problems with Lexicon

Quote:

Mamba wrote:


And everybody appreciates your testing and bug reporting.


ok, so if anyone can fix the bug i'm having in publisher, i can let my site go live

Zap_English

Quite a regular
Posted on: 2/6 9:30
Zap_English
Zap_English (Show more)
Quite a regular
Posts: 284
Since: 2016/5/24
#15

Re: Problems with Lexicon

Quote:

Bleekk wrote:
@Zap_English
Be part of the community and create the bootstrap templates for the module or wait till someone do the work for you! We area community and do our best.

Have you tried to use the module first without porting your old database? Does it work if you create entries on your own first?


I'm not a programmer

yes. I tried it with test data i inputted into the module and it still appears the same way in xbootstrap

Other modules I tested that don't have the xbootstrap template worked fine and didn't show the "cover" photo as their background

Mamba

Moderator
Posted on: 2/6 11:06
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10346
Since: 2004/4/23
#16

Re: Problems with Lexicon

Please test Lexikon 1.52 Beta 2

https://github.com/mambax7/lexikon/releases
Please support XOOPS & DONATE
Use 2.5.8 | Debug | Requests | Bugs

Zap_English

Quite a regular
Posted on: 2/6 12:07
Zap_English
Zap_English (Show more)
Quite a regular
Posts: 284
Since: 2016/5/24
#17

Re: Problems with Lexicon

That fixes the background problem. I'll let you know later if it fixes the import problem

Mamba

Moderator
Posted on: 2/6 12:17
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10346
Since: 2004/4/23
#18

Re: Problems with Lexicon

Quote:
I'll let you know later if it fixes the import problem

I didn't test any imports.

What are you importing from?
Please support XOOPS & DONATE
Use 2.5.8 | Debug | Requests | Bugs

aerograf

Just popping in
Posted on: 2/6 12:24
aerograf
aerograf (Show more)
Just popping in
Posts: 49
Since: 1/7 14:01
#19

Re: Problems with Lexicon

Quote:

Mamba wrote:
Please test Lexikon 1.52 Beta 2

https://github.com/mambax7/lexikon/releases

First, it is necessary to replace category.php line:
// verify ID
    
if ($ xoopsDB-> getRowsNum ($ catdata) <= 0) {
        
redirect_header 'javascript: history.go (-1)'2_MD_LEXIKON_UNKNOWNERROR);
    }

on
// verify ID
    
if ($ xoopsDB-> getRowsNum ($ catdata) <= 0) {
        
redirect_header (XOOPS_URL '/ modules / lexikon / index.php'2_MD_LEXIKON_UNKNOWNERROR.);
    }

otherwise proper operation category.php? categoryID = true unless specified.

The rest look. Thank you!

Mamba

Moderator
Posted on: 2/6 12:37
Mamba
Mamba (Show more)
Moderator
Posts: 10346
Since: 2004/4/23
#20

Re: Problems with Lexicon

Quote:
First, it is necessary to replace category.php line:

Done: https://github.com/mambax7/lexikon/com ... ee4daf504fb0de7472067b18c
Please support XOOPS & DONATE
Use 2.5.8 | Debug | Requests | Bugs